2777
2789
عنوان

دلم چقد گرفت من همه طلامو فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 79 پست

هی من گرمی۵۰۰تومن فروختم !تازه ازدواج کرده بودیم فروختم شوهرم مغازه زد

الان خودمو کشتم طلاهام۴۰۰تومن شده؛باز شوهرم میگه بفروش وامم برمیدارم زمین بخریم...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا ادم حسودی نیستم ولی همین طلا فروختنام باعث شده به اونایی که دارن حسودیم میشه که چقد راحت دار ...

طلا به جهنم عمرمون بود که این چند ساله الکی فقط استرس چیزای بیخود رو میکشیدیم و از بین رفت و دیگه هم برنمیگرده

خدا تو شکر کن فروختی برای کاری خدایی نکرده گم نکردی یا ازت ندزدین

من خودمم۱۶۰گرم طلا تو قیمت۷۴۰۰تا فروختم طلا کشید بالا یعنی در عرضه یه هفته،ان شاء الله از این کارم خیر ببینم،چیکار کنم!؟کاریه که شده و کسی هم نمیدونست که چی میخواد بشه

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

قربونت برم ان شا ءالله ،،ن دیگه با این گرونی خریدنی در کار نیس،،الان خرج. خونه به زور در میاد😔

عزیزم کاملن درکت میکنم بخدا که فقط خدا باید بدادمون برسه من که از زندگیم هیچ خبر ندیدم نه از خونه نه از شوهر نه از خانواده هر روزم مرگم از خدا میخام جدیدن خیلی نداری داریم میکشیم خیلی فشار رومه