2777
2789
عنوان

کسی تاحالا افسردگی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 37 پست
اره من مثل شما بودم فقط تنها کسی که تونست بهم کمک کنه خودم بودم و چیزی که خیییلی تاثیر داشت اینه رفت ...

چه علایمی داشتین؟همین گوشی منو بیچاره کردهمش واسه همچی میزنم تو نت بدترین چیزارو میاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رهاکینم داده از عوارضش ترسیدم نخوردم

منم یمدت رهاکین خوردم معجزه ای نداشت. سه سال تحت نظر روانپزشک دارو خوردم ولی فایده نداره. وقتی مشکلات احاطه میکنن دوباره برمیگردی نقطه اول

نسلی عاشقت شد که تو را هرگز ندید🕊️🤍
فکرنکنم کسی بدترازمن باشه

من ۲۰ سالمه ۳سال درگیرم قرصم یسال خوردم تاثیری نداشت اینجوری فکر نکن بدتر میشی

بهترین راهش این باشگاه بری و خسته شی که کمتر بری تو فکر

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
درمان شدی؟منم ۵ساله وسواس فکری دارم

شوک عصبی بهم وارد شده بود سر فوت مادرم. ن گریه میکردم ن حرف میزدم ی مدت ک گذشت باز گریه هام شروع شده بود بیخابی ترس از روشنایی کلا از نور فراری بودم چ روزایی پشت سر گذروندم بهترشدم الان دوباره از نظر جسمی روحی تحت فشارم میترسم برگرده

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
من خیلی هم تنهام نه دوستی دارم نه هیچکی فقط یه نامزد اعصاب خوردکن

خواستی من میتونم دوستت باشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چطوری درمان شدین؟

رفتم سرکار دورمو شلوغ کردم وقت برا فکر کردن دیگ نداشتم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
من ۲۰ سالمه ۳سال درگیرم قرصم یسال خوردم تاثیری نداشت اینجوری فکر نکن بدتر میشی بهترین راهش این باشگ ...

منکه ده بار باشگاه ثبت نام کردم ولی انقد. افسرده ام راه رفتن عادی هم برام کتکه

نسلی عاشقت شد که تو را هرگز ندید🕊️🤍
شوک عصبی بهم وارد شده بود سر فوت مادرم. ن گریه میکردم ن حرف میزدم ی مدت ک گذشت باز گریه هام شروع شده ...

منم می‌خوابم از خواب میپرم اظطراب دارم همش میگم خوبم بشی دوباره برمیگرده افسردگیت یا ترس از آینده دارم انگاردوس ندارم ازتواین حالت بیام بیرون 

منم می‌خوابم از خواب میپرم اظطراب دارم همش میگم خوبم بشی دوباره برمیگرده افسردگیت یا ترس از آینده دا ...

درک میکنم

چه علایمی داشتین؟همین گوشی منو بیچاره کردهمش واسه همچی میزنم تو نت بدترین چیزارو میاره

الکی گریه میکردم، سردد شدید، ترس، دوس داشتم تو اتاق تاریکم تنها باشم و.... 

راستی اینستا هم حذف کردم چون زیاد اون دوران کلیپای غمگین نگاهم میکدوم یه جورایی گوشیو کامل گذاشتم کنار و تودمو مجبور میکردم برم سمت باشگاه و اشپزی (کیک و شیرینی) فضای روستا و کوه هم حالمو خوب میکردم 

خداروشکر گذشت و فقط خودم میدونم چقدر دوران سختی بود برام

منم یمدت رهاکین خوردم معجزه ای نداشت. سه سال تحت نظر روانپزشک دارو خوردم ولی فایده نداره. وقتی مشکلا ...

همین دیگه منم ۵سال وسواس و اظطراب دارم هی قرص خوردم یکم می‌دیدم بهترم قطع میکردم دوباره سر یه استرسی برمیگشت الان افسردگی هم بهش اضافه شده اصلا خستم.

من ۲۰ سالمه ۳سال درگیرم قرصم یسال خوردم تاثیری نداشت اینجوری فکر نکن بدتر میشی بهترین راهش این باشگ ...

دارم میرم سرکارتازه.منم از ۱۷سالگی ک الان۲۲سالمه درگیرشم همش میگم چرا من