2777
2789
عنوان

اونایی که زبان رفتن

171 بازدید | 15 پست

سلام یه نظری ازتون میخواستم من الان کانون زبان ایران میرم و سطح بزرگسالان هستم ولی شهر ما آنلاین هس و اصلا حضوری نداره از موقعی کرونا اومده اینجور شده ولی آموزشگاه نوید حضوری هس و عالیه مامانم پافشاری می‌کنه که چون ایران بین المللی هس بمون و آنلاین بخون من واقعا آنلاین خیلی کم متوجه میشم دوس دارم برم نوید و حضوری نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انلاین بده

من 12 ترم رفتم ول کردم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
عزیزم انلاین ثبت نام کردی پیش ثبت نام رو ک انجام دادی بعد شهریه رو انلاین ریختی ؟ حضوری نرفتی !؟

حضوری اصلا نداره من پنج سال هست میرم کانون ایران سه ساله آنلاین شده سطحم سخت شده آنلاین هیچی نمیفهمم

حضوری اصلا نداره من پنج سال هست میرم کانون ایران سه ساله آنلاین شده سطحم سخت شده آنلاین هیچی نمیفهمم

برای من گفت حضوری مدارکت رو بیار منظورم اینه 

اها 😇

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
من الان میخوام ایران ثبت نام کنم فقط گیر اینم که شهریه رو انلاین بریزم دیگ حضوری نخواد برم چون خیلی ...

اشتباه نکن یاد نمیگیری تو داری هزینه می‌کنی که یاد بگیری انگار پولتو ریختی دور اونم هر ترم با کتاب یک میلیون 

اشتباه نکن یاد نمیگیری تو داری هزینه می‌کنی که یاد بگیری انگار پولتو ریختی دور اونم هر ترم با کتاب ی ...

ممنون از راهنماییت 

نوید من شنیدم زیاد خوب نیست در حد مهد کودک میگفتن هست 

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
ممنون از راهنماییت  نوید من شنیدم زیاد خوب نیست در حد مهد کودک میگفتن هست

من دوستام میرن خیلی راضی هستن و بین المللی هم هی بعدم هر چی باشه بهتر آنلاین هس