2777
2789
عنوان

کارهای جشن عروسی💅🏻❣

303 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من وهمسرم تصمیم گرفتیم بعد از سه سال عقد امسال قبل از محرم بریم سر خونه زندگیمون و ۱۵ تیر برای جشن مدنظرمون هست اما هیچ کارمون را انجام ندادیم🥴نه جهیزیه مو تا حالا بردم که بچینم (البته قرار بود اول پرده های پذیرایی را بیان نصب کنن تا وسایل را ببریم اما هنوز نیومدن نصب کنن  که جهیزیه ببریم)نه آرایشگاه نوبت گرفتیم ونه هیچی ......😫

همشم استرس دارم که نتونیم تا اون تاریخ کارهامون را اوکی کنیم

به نظرتون تو ۱۵_۱۶ روز میشه اینکارها را انجام داد؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه کمکی میخایین فقط تالار رزرو کنین زودتر

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

و اینکه پولتون حاضر باشه میشه 

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
به احتمال زیاد جشن را خونه بگیریم

پس دیگه مبارکه

جشنت بزرگه؟  از ارایشگاهو اینارو میدونی کجا بری خریداتو میدونب کجا حتما انجام بدی یا باس تصمیم ...

فامیل که زیاد داریم از هر دو طرف تعدادشون بالاست

نه نمیدونم کجا برم هنوز .چون برای عقدم اصلا آرایشگاهش خوب نبود برای عروسی میترسم پیش هرکسی برم

مبارک باشه خوشبخت بشید انشاالله همه کارات درست میشه برو دنبال زندگیت از قدیم گفتن کارهای عروسی خدا درست می کنه دست دست نکن برو به دلخوشی بعضی ارایشگا ها اسمشون خیلی بلنده گرنه بعضی ها عروس غیر طبیعی درست میکنند ناراحتت نباش با خوشحالی کارهاتو انجام بده