2777
2789
عنوان

سقط در بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 65 پست
الهی فداتشم ایشالله خدا دل همه منتظرارو شاد کنه بعضیا فکر میکنن افتخاره حرفای منفی بزنن

شما بارداری اولت بود؟ ان شاءالله سه ماه دیگه دوتامون تاپیک بارداری بزنیم

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
دورت بگردم چه دردی رو تحمل کردی بغضم گرفت وای 🥺♥️

خدانکنه عزیزم

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بهش😢😢😢😢😢من کیسه آب دخترم تو 6 ماهگی پاره شده بود میرفتم دکترم میگفتم بخدا آب ازم میره می‌خ ...

ان شاء الله..خدا تمام دکترهای بی مسئولیت رو نابود کنه..اسم خودشون رو میزارن دکتر...یعنی باورت نمیشه شبی که خواستن منو سرکلاژ کنن انداختنم تو اتاقی که همه کورتاژی بودن خداشاهد، فرداش که سقط کردم انداختنم تو اتاقی که همه زایمان کرده بودن..یعنی  تااین حد نفهم و بدون درک هستن..نمیگن مریض الان روحیه داغونی داره بچه ش رو ازدست داده میندازن جایی که دورتا دورت نوزاد و صداشون..من فقط خدا رو‌گواه میگیرم گریه میکردم و پشتم رو‌میکردم و مدام صلوات برای اون بچه هایی که تو اتاقم بودن که مبادا ناخواسته این ناراحتی و دل شکستگی من انرژی منفی برسونه بهشون

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ان شاء الله..خدا تمام دکترهای بی مسئولیت رو نابود کنه..اسم خودشون رو میزارن دکتر...یعنی باورت نمیشه ...

بعد با این کارای پزکیشونو مدیریت میگن جمعیت زیاد کنید که بیمارستانا زحمت کم شدنشو بکشن

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
شما بارداری اولت بود؟ ان شاءالله سه ماه دیگه دوتامون تاپیک بارداری بزنیم

نه عزیزم من دوتا دیگه داشتم بچه نمیخواستم ناخواسته بود که اینجوری شد، ایشالله به زودی تاپیک بارداری شمارو ببینم😍😍😍😍

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
نه عزیزم من دوتا دیگه داشتم بچه نمیخواستم ناخواسته بود که اینجوری شد، ایشالله به زودی تاپیک بارداری ...

خدا حفظشون کنه

من بارداری اولم تبدیل شد به تلخ ترین اتفاق زندگیم

اصلا مگه من مشکلی نداشتم بیمارستان برای سقطم راهم میدادن؟؟؟ +خودشون نامه نوشتن بارداریم مولاره

والا همینو بگو. یک سری ادما ک اتفاقا از همون قماش الان رو قدرتن واسه همه چیزت تصمیم میگیرن علاوه بر اون مواخذه و محکومتم میکنن. شما ک اصن موضوعتون مشخصه ولی حتی اونایی ک قصد سقط سالمش هم ب دلایل واقعا منطقی دارن بازم اذیت میکنن..

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خدا حفظشون کنه من بارداری اولم تبدیل شد به تلخ ترین اتفاق زندگیم

ممنونم گلم الهی بگردمت ایشالله هیچوقت هیچ اتفاق تلخیو دیگه تجربه نکنی به زودی هم همینجا تاپیک بارداریتو ببینم

والا همینو بگو. یک سری ادما ک اتفاقا از همون قماش الان رو قدرتن واسه همه چیزت تصمیم میگیرن علاوه بر ...

خب شاید واقعا یکی شرایطشو نداشته باشه والا بنظرم اگه حتی کسی تصمیم بگیره تو سن کم بارداری به علت شرایطسخت اقتصادی بچشو بندازه خیلیم لطف بزرگی کرده که یه آدمو بدبخت نکرده تو این دنیا

ی نفر ک از بچش میگذره بنظرم ترسناک ترین آدم دنیاس

ای کاااااش وقتی از چیزی اطلاع نداریم نظر ندییییم !!!! میدونی مادری که بچش سقط میشه چقدر بار روحی رو تحمل میکنه ؟؟؟؟ مگه همه خود خواسته سقط میکنن خیلیا هستن که بچشون بدون خواست خودشون سقط میشه . کاش نمک رو زخم آدما نواشیم . 

ممنونم گلم الهی بگردمت ایشالله هیچوقت هیچ اتفاق تلخیو دیگه تجربه نکنی به زودی هم همینجا تاپیک باردار ...

عزیزدلم آمین همچنین🌷🌷

اگ کامل تخلیه نشه بله

برای من کاملا تخلیه شد ولی باز بردنم کورتاژ پدرمو تو دو روز توی بیمارستانی که همشون انترن بودن دراوردن😢😢😢

من تو سه ماهگی دکتر سرکلاژم کرد حین عمل سوزن زده به کیسه آب

پریروز که رفتم برای سقط چهارنفرو همینجوری با من بستری کرده بودن همشون بنده خداها موقع سرکلاژ کیسه آبشونو سوراخ کرده بودن خب نمی‌تونید نکنید والا طرف بره استراحت مطلق کنه ریسکش کمتره که دهانه رحمش باز بشه تا بره زیر دست اینا

پریروز که رفتم برای سقط چهارنفرو همینجوری با من بستری کرده بودن همشون بنده خداها موقع سرکلاژ کیسه آب ...

خدا لعنتشون کنه.. من که تا قیام قیامت دکتر رو حلال نمیکنم و هردفعه هم یادم بیفته میگم خدا لعنتش کنه

یعنی یادم که میاد چطوری من گریه میکردم و شوک روانی بهم وارد شده بود این جلو چشمم ایستاده بود میگفت اشکال نداره عزیزم تو هنوز جوونی دوماه دیگه اینقدر لجم میگیره که نگو..تازه این به کنار داشتم میمردم به خانواده م هم گفته بودن دعا کنید جلو‌خودم دکتر بیهوشی با خود خرش داد میزناااا که مادر تمام کرد من چشمام نمیدید امیدی به موندنم نداشتن بخاطر بیمسئولیتی این دکتر ..که خودشم فردا که اومد بخش گفت واقعا هول کرده بودم