2777
2789
عنوان

سقط در بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 65 پست

یعنی خونریزی کردمااااا...عین ماهی که از اب درش میاری چطوری تکون میخوره بدن من خدا شاهد همینجوری روتخت افتاده بود و خون میرفت و اینا جیغ تو اتاق عمل خدا به سر شاهد جیغ میزدناااا که فلانی بدو مادر تمام کرد اصلا یک صحنه بدی بود خودمم امیدی نداشتم فقط به زور گفتم توروخدا من یک بچه دوساله و خرده ای تو خونه دارم و‌نفهمیدم چی شد ازشدت خونریزی بیهوش شدم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خدا لعنتشون کنه.. من که تا قیام قیامت دکتر رو حلال نمیکنم و هردفعه هم یادم بیفته میگم خدا لعنتش کنه

من خودمم بابام اومد جلو چشمام خدا لعنت کنتشون انقدر اذیتم کردن که دارم همش درد میکشم 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یادم که میاد چطوری من گریه میکردم و شوک روانی بهم وارد شده بود این جلو چشمم ایستاده بود میگفت ا ...

خدا لعنتشون کنه منم 7 بار پریروز نخاعمو تو اتاق عمل سوراخ کردن دوز بی حسیو انقدر زده بود که تا تو سینم بی حس شده بود یهو فشارم رفت میخوابوندن تو صورتم که بیدار شو سه تا رگمو با هم گرفتن سه تا سرم همزمان وصل کردن دارو زدن تو سرم یهو رعشه گرفتم اصلا یادم میاد داغونت میشم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
یعنی خونریزی کردمااااا...عین ماهی که از اب درش میاری چطوری تکون میخوره بدن من خدا شاهد همینجوری روتخ ...

الهی بگردم