نه دیگه میترسم..بااینکه ۶؛۷ماه گذشته,هنوز امادگی روحیش رو ندارم
عزیزممم دهانه رحمت باز بود؟؟؟؟
من ۲۲هفتگی دهانه یکم باز بود سرکلاژم نکردن گفتن کیسه اب پاره میشه
۲۵هفتگی زایمان کردم💔😐
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم عزیزم تو پیامهای بعدی..من که دکترو هیچوقت حلال نمیکنم..خیلی برام سخت بود بچه سالم سالم رو ازبینش برد و خیلی راحت تو چشام نگاه کردو میگفت طوری نیست عزیزم جوونی دوماه دیگه بزار گیرت میاد...دکتر نفهم..فکر کرده به همین راحتیه اون روحیه ای که از مریض میگیره رو نمیگه اون ترسی که تااخر تو جون اون زن میزاره نمیگه و.....
خدا کنه کورتاژ نشم خیلی میترسم مخصوصا که دختر سه ساله دارم اصلا نمیتونم تنهاش بزارم
انشاالله که خیره❤
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
عزیزممم دهانه رحمت باز بود؟؟؟؟ من ۲۲هفتگی دهانه یکم باز بود سرکلاژم نکردن گفتن کیسه اب پاره میشه ۲ ...
گفت کوتاه شده یادم نمیاد چند بود..عملم کرد فردا صبحش دردم شروع شداونم چه دردی خدا برای گرگ بیابون نخواد و هی احساس میکردم یکچیزی داره ازم میاد تا نگو کیسه رو دیشب که عمل کرده سوراخ کرده
گفت کوتاه شده یادم نمیاد چند بود..عملم کرد فردا صبحش دردم شروع شداونم چه دردی خدا برای گرگ بیا ...
خدا ازشون نگذره اسم خودشونو گذاشتن دکتر پرستار
💩 هم بارشون نیست
گفتم عزیزم تو پیامهای بعدی..من که دکترو هیچوقت حلال نمیکنم..خیلی برام سخت بود بچه سالم سالم رو ازبین ...
لعنت بهش😢😢😢😢😢من کیسه آب دخترم تو 6 ماهگی پاره شده بود میرفتم دکترم میگفتم بخدا آب ازم میره میخندید میگفت فکر میکنی کار خدا بود دختر من تا آخر هشت ماهگی با همون کیسه آب اومد جلو، روزای آخری که خودم حس میکردم بچم خیلی با زجر تکون میخوره التماسش کردم توروخدا بهم سونو بده نمیداد من خودم سرخود رفتم سونو تا دستگاه رو گذاشت گفت ختم بارداری این بچه یه قطره آب دورش نیست رفتم بیمارستان میگفتن بستری کن دکترم میگفت نه سونوگرافا چرت میگن بره خونه استراحت، دیگه با جیغ جیغ بستری شدم دخترم دنیا اومد ولی بیست روز تو ان آی سیو بابای من اومد جلو چشمام
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
ای واییییی😭😭😭من خیلی ترسوام من بارداری مولار قلب تشکیل نشده
نترس بیهوشی هیچی نمیفهمی هیچ دردیم نداره فقط خونریزی داری مث پریودی
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان