2777
2789

حتما باید رشته انسانی یا تجربی بخونی برای تربیت بدنی؟؟؟ 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکی بخون عزیزم به نظرم 

اصلا علاقه ندارم متأسفانه اما به تربیت بدنی علاقه دارم من چند سال ترک تحصیل کردم حالا دوباره دارم میخونم اخه انسانی باید 3سال بخونم اما کار و دانش دیپلم رو یه ساله میده ‌. 

وچون بزرگسال هستم هنرستان رشته تربیت بدنی رو نمیتونم بخونم فقط تو دانشگاه میتونم رشته تربیت بدنی رو انتخاب کنم

میشه چند تا از دوستام گرافیک میخوندن الان تربیت بدنی و حقوق و ..دارن میخونن

من شرایطم اینه که ترک تحصیل کردم و دوباره دارم میخونم میخوام سریع دیپلم رو از کار و دانش بگیرم تا بتونم زودتر دانشگاه ثبت نام کنم

چه عالی اگه بشه که عالیه🤍

هیچی تو  دنیا نشدنی نیست دنبال هدفت برو مهم نیس دیپلمت و رشتت چی بوده خیلیا موفق شدن ..🤍

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

من شرایطم اینه که ترک تحصیل کردم و دوباره دارم میخونم میخوام سریع دیپلم رو از کار و دانش بگیرم تا بت ...

رشتت چیه؟

کار خوبی کردی فقط سعی کن معدلت بالا باشه تا دانشگاه های خوب بری ..

و کنکور هر رشته ای میتونی بدی

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

بچها گرگ و پوستین دوزی کنایه از چیه؟؟؟سوال ادبیاته

وقتی که دشمنی ادعای محبت و مهربانی کند در حالی که به دشمن دیرینه نمی توان اعتماد کرد😄

رشتت چیه؟ کار خوبی کردی فقط سعی کن معدلت بالا باشه تا دانشگاه های خوب بری .. و کنکور هر رشته ای می ...

سال جدید میخوام انتخاب رشته کنم برای همین سوال کردم آخه میگن انسانی قبولی داره دانشگاه برای تربیت بدنی و باز تجربی ها قبولی بیشتری دارن اینا رو یه مربی تربیت بدنی بهم گفتش. حالا من واقعا بخوام 3 سال تجربی یا انسانی بخونم احساس میکنم خیلی طولانی میشه چون 26 سالمه. 

گفتم اگه بشه دیپلم رو از کار و دانش یه ساله بگیرم که یکمی هم جلو بندازم بعد دانشگاه تربیت بدنی بخونم