2777
2789
عنوان

گور بابای حرف مردم

382 بازدید | 18 پست

شما هم اینطوری هستین که از یه حرف خیلی رنجیده بشید و دلتون بشکنه؟من زمانی زندگیم رو به راه نبود هیچکس نمی‌گفت خرت به چند من.اما الان بعضی از اطرافیانم خیلی بهم حسادت میکنن طوری که مثلا یکیشون هر بار زنگ میزنه و با کنایه و مثلا منظورش من نیستم چیزایی میگه که اعصابم و بهم میریزه.با اینکه جوابش و میدم ولی بازم ساکت نمیشه و با خنده حرفاش و میزنه کسیه که ادعا داره خیلی باهام اوکیه.و بعضی های دیگه هم همین طور.از این اتقاق دلم میگیره که چرا بقیه از خوشحالی من خوشحال نمیشن در حالی که من دعا میکنم همیشه برای کسایی که میشناسم از جمله همین آدم.و از شانس بدم مدلیم که مدام به این موضوع فکر میکنم.

حسادت میکنن همین

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزه واقعا دلم از این قضیه گرفته و همش بهش فکر میکنم که چرا بقیه دوست ندارن خوشی من و ببینن من که با کسی کاری نداشتم هیچوقت؟با این که همش میگم گور بابای حرف بقیه ولی دلم میشکنه از این اتفاقا 

مصداق بارز خدا به قلب ادما نگاه میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

منم چند روزه مودم همینه تو مجردی خیییلی سختی کشیدم و عصبی بودم 

الان که ازدواج خوبی کردم رفاه دارم 

بهم تیکه میندازن حتی از زبون بچه هاشونم شنیدم 

تعجب میکنم از این همه بد بودن آدما چقدر ساده کسایی که دوسشون داشتی از چشمت میوفتن 

دنیای غمگینیه آدما اونقدر که فکر میکردم خوب نیستن 

چی بگم که سکوت سنگینتره

دقیقا برای منم‌ همین اتفاق افتاد.چقد منی🥲

عزیزم 😔 

واقعا قلب ندارن انگار 

به فرض که مارو سوزوندی گذشته منو به روم آوردی آخه چی به شما اضافه میشه 

دو روز دنیا نمیزارن یه روز حالمون خوب باشه