2777
2789
عنوان

بهم نخندین مجبورم مجبور میفهمی.

| مشاهده متن کامل بحث + 3207 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاد...بد نیس متوسط....ببین اصلا شغلش رو نپرسید گفت وظیفته خونه براش بگیری شوهرم گفت ندارم گفت نداری ...

باور کن قاضی های خوبی بودن نسبت به قاضی هایی که دادگاه و شورای حل اختلاف گیر من اومدن 🥲

از اون نظر اشتباه کردی .خونه می خواست بگیره حداقل ۲۰۰ میلیون پول پیش باید میداد با دو تومن اجاره .بع ...

اره ولی ادنم بلد بود چیکار کنه..وام میگرفت رهن میکرد...قسط وامو میداد اخرم پول میرسید ب خودش الان پولو میده به من‌..من خونه خودم باشم باید ۴تومن درماه گوشت وبرنج و...بخرم الان نه یکم خرج میکنم خونه مامانم میخورم و میخابم

اره ولی ادنم بلد بود چیکار کنه..وام میگرفت رهن میکرد...قسط وامو میداد اخرم پول میرسید ب خودش الان پو ...

مامانتون اینا سختشون نیست ؟ خودتون سختتون نیست ؟ به نظر من استقلال و خونه ی جدا داشتن یه چیز دیگه ست 

مامانتون اینا سختشون نیست ؟ خودتون سختتون نیست ؟ به نظر من استقلال و خونه ی جدا داشتن یه چیز دیگه ست ...

چرا والا سختمِ..نابودم از احساس سربار بودن...بچه مم کلی وسیله هاشون رو میشکنه..جداشدی یا داری میشی؟ بچه داری؟

چرا والا سختمِ..نابودم از احساس سربار بودن...بچه مم کلی وسیله هاشون رو میشکنه..جداشدی یا داری میشی؟ ...

من جدا شدم سه سال و نیمه .و دو سال و نیم هم هست که با بچم خونه ی مستقل داریم زندگی می‌کنیم. برگشتن خونه ی پدری و زندگی بعد از طلاق با بچه با اونا واقعا سخته 

همش دارم‌معتقد میشم به طلسم و دعای سردی اخه زندگیم خوب بود...اعتقاد داری به اینچیزا؟ بنظرت دعانویس م ...

من خودم عقیده نداشتم

ولی یکی از دوستام گفت جاریش که همسایش بوده طلسمش کرده بوده و باعث سردی با شوهرش  شده بوده

همش دارم‌معتقد میشم به طلسم و دعای سردی اخه زندگیم خوب بود...اعتقاد داری به اینچیزا؟ بنظرت دعانویس م ...

پیش دعانویس رفته باطل کرده و باهم خوب شدن 

هرچند که دوباره هم میگفت توی بالشتهاش طلسم پیدا کرده 

شما حتما برین مطمین باش طلسمتون کردن 

شاید همونی که با شوهرت چت میکرده