2777
2789
عنوان

بهم نخندین مجبورم مجبور میفهمی.

| مشاهده متن کامل بحث + 3208 بازدید | 103 پست
من و بچه ۴ساله م باهم ۵۵۰۰اره....خوب ببین این درعوض خونه هم هس.باید خونه با امکانات بگیره من گفتم فع ...

وای چه دادگاه و قاضی خوبی بوده . خدا خیرش بده .مگه دوتا بچه ندارین ؟ پس چرا میگید برای خودم و بچه ی ۴ ساله م ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهر خودت که ادم حسابی و پدرومادر داره مقایسه نکن خواهر...‌رفتم خونه این ادم نیس

شوهر منم اون زمان خیلی بد بود .. دست بزن داشت ،، 

خونه بابام شهر دیگه ،رفتیم عروسی خواهرم بود . وسط مراسم مادرش گفت بریم . اینم گفت بیا بریم گفتم بابا عروسی خواهرمه وسط مجلس چجوری برم همونجا زد تو گوشم و با مادرش رفت .و . به روی خودم نیوردم برگشتم و بعد عروسی زنش زدم جواب نداد .پیام داد برمیگردم شهرستان بمون خونه پدرت و ..... 

رفتم خونه بابام و کلی مهمون شهرستانی اونجا بود خیلی جلوی همه صایع شدم . با اینحال صبح زود الکی به بابام گفتم شوهرم اومدن دم در که بریم زنگ نزده که مهمونا بیدار نشن خداحافظی مردم و رفتم ترمینال و به راننده گفتم پول ندارم به جان بچه هات منو ببر قبول کرد . برگشتم . خونه نبود رفتم کلید ساز اوردم و از همسایه پول اژانس و کلید ساز گرفتم دادم ... 

شب که برگشت منو دید خیلی پشیمون و خوشحال شد 

من گفتم من ازین خونه نمیرم دوست داری تو برو 

بعد اونم بارها بارها تکرار شد ولی من سفت خونم چسبیدم شهر غریب خیلی سختی کشیدم 

حالا خداروشکر خوب شده و دست از اون کاراش برداشته 

😊❤️😊
شوهر منم اون زمان خیلی بد بود .. دست بزن داشت ،،  خونه بابام شهر دیگه ،رفتیم عروسی خواهرم بود ...

منم شهر غریب بودم بخدا۱۵سال...منو به زور اورد..رفتمم دوبار درو باز نکرد منم زنگ زدم کلانتری صورت جلسه کرد

وای چه دادگاه و قاضی خوبی بوده . خدا خیرش بده .مگه دوتا بچه ندارین ؟ پس چرا میگید برای خودم و بچه ی ...

قاضی نداشت که..دادگاه نبود...ساختمون شورای حل اختلاف بود..ببین میخاس خونه بگیره با وسایل بدتر بود .....باید یا طلاق بده یاخونه بگیره‌..خودم گفتم عوض که اجاره بده به صاحب خونه من خونه مامانم میمونم پولو بده ب من

بازم خیلی عالیه .قاضی خوبی داشتین 🥲 شغل شوهرتون چیه ؟ درآمدش زیاده ؟

ازاد...بد نیس متوسط....ببین اصلا شغلش رو نپرسید گفت وظیفته خونه براش بگیری شوهرم گفت ندارم گفت نداری اشتی کن ببرش خونه ت

منم شهر غریب بودم بخدا۱۵سال...منو به زور اورد..رفتمم دوبار درو باز نکرد منم زنگ زدم کلانتری صورت جلس ...

ببین دوست عزیز اگه زندگیتو دوست داری براش بجنگ و از غرورت مایه بذار ... اینبار وقتی برو که خونه نباشه 

اگه هم خواست بیرونت کنه بگو اینجا خونمه تو برو 

بگو تکلیفم روشن کن تا برم 

بزرگتری هم همرات ببر که اذیتت نکنه 

من یبار اینقد بد کتک خوردم که سه روز افتادم بیمارستان ولی زندگیمو نگه داشتم حالا رو اسم من قسم میخوره 

شوهر من مشکل اعصاب داشت که بدون اطلاع باهاش ازدواج کردم و راهش نمیدونستم و باهاش کل مینداختم 

😊❤️😊
قاضی نداشت که..دادگاه نبود...ساختمون شورای حل اختلاف بود..ببین میخاس خونه بگیره با وسایل بدتر بود .. ...

از اون نظر اشتباه کردی .خونه می خواست بگیره حداقل ۲۰۰ میلیون پول پیش باید میداد با دو تومن اجاره .بعد نفقه ی شما و بچه حتی ۳ الی ۳ و نیم هم می‌شد خوب بود .اولا بیشتر بهش فشار میومد ثانیا شما از مادرت اینا مستقل میشدی