2777
2789
عنوان

بهم نخندین مجبورم مجبور میفهمی.

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 103 پست
پیش دعانویس رفته باطل کرده و باهم خوب شدن  هرچند که دوباره هم میگفت توی بالشتهاش طلسم پیدا کرد ...

بخدا همه به من همینو میگن...اخه من زندگیم خوب بود...میشه اگه ادم کاربلد میشناسی بخاطر بچه هام شمارش رو بدی بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جدا شدم سه سال و نیمه .و دو سال و نیم هم هست که با بچم خونه ی مستقل داریم زندگی می‌کنیم. برگشتن خ ...

خونه رو کی تهیه کرد براتون؟ میگم مهریه رو دادگاه قسطی کرد؟ ب من میگن الان خیللی راحت میگیرن مهریه رو برا مردا درسته؟

بخدا همه به من همینو میگن...اخه من زندگیم خوب بود...میشه اگه ادم کاربلد میشناسی بخاطر بچه هام شمارش ...

من شماره ای ندارم

بهتره از دوست و اشنا یکی پیدا کمی که خوب باشه وو کارت را.ه بندازه

خونه رو کی تهیه کرد براتون؟ میگم مهریه رو دادگاه قسطی کرد؟ ب من میگن الان خیللی راحت میگیرن مهریه رو ...

خودمون تهیه کردیم .من طلاهامو فروختم پول پیش رو دادم ولی اجاره رو بابام میده .آره قسطی میکنن اونم چی .سالی یه سکه مثلا یا ۱۸ ماه یه سکه که به درد نمی خوره 

خودمون تهیه کردیم .من طلاهامو فروختم پول پیش رو دادم ولی اجاره رو بابام میده .آره قسطی میکنن اونم چی ...

نمیشد چندتا سکه اول بگیری همون رو بدی پول پیش؟ ینی دادگاه نگفت چندتا سکه باهم باید اول کار بده؟

نمیشد چندتا سکه اول بگیری همون رو بدی پول پیش؟ ینی دادگاه نگفت چندتا سکه باهم باید اول کار بده؟ : /discussion/topic/11357894/%d8%a8%d9%87%d9%85-%d9%86%d8%ae%d9%86%d8%af%db%8c%d9%86-%d9%85%d8%ac%d8%a8%d9%88%d8%b1%d9%85-%d9%85%d8%ac%d8%a8%d9%88%d8%b1-%d9%85%db%8c%d9%81%d9%87%d9%85%db%8c?postId=296651162

نه قاضی نگرفت خدا ازش نگذره .میگفت دیگه پیش قسط مهریه نمیزنن جایی 

نه قاضی نگرفت خدا ازش نگذره .میگفت دیگه پیش قسط مهریه نمیزنن جایی 

دارم ب این حرفت میرسم که چقد قاضی و دادگاهت بد بودن...کی گفته همه جا کم کم میگن۳تا سکه جلو بده..کدوم شهری؟

دارم ب این حرفت میرسم که چقد قاضی و دادگاهت بد بودن...کی گفته همه جا کم کم میگن۳تا سکه جلو بده..کدوم ...

واقعا خیلی از قاضی ها زن ستیز شدن . میگفت قبلا پیش قسط میزدن الان نمیزنن .قم ساکن هستیم