2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 101 پست
نه دارو نمی‌خورن ولی نپخته و خام هستن و نمیدونن با خودشون چند چندن. 

چرا برا من پیش اومد و دارو هم میخورد 

🥀خدایا الان بیشتر از هر زمانی نیاز دارم به آرامشی از جنس خودت بی نظیر؛یگانه؛بی همتا.....🥀

بابا ول کنننننن یعنی چی نمیتونم فراموش کنم؟! تو باید فراموش کنی و چپت بگیری 

وتف غیر اینه ک تو خیلی خوش شانسی ک با همچین احمقی ازدواج نکردی؟ بیشتر به خودت برس تیپ بزن برو بیرون هنوز سنی نداری ک 

تو خودتو بکش از گریه ؟ درس میشه 

معلومه ک نه 

پس فردا چشات ضعیف شه کی میخواد بدردت بخوره جز خودت؟

پس حیف تو نیس برای همچین چیز بی ارزشی اشک بریزی

تنها دختریم نبودی ک اینطوری شده خیلی بودن

پس دایورت کن جیگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بره مردکه مزخرف ..منم چندین سال پیش یه بار همینجور شکست عشقی خوردم طول میکشه تا فراموشش کنی و به حالت عادی برگردی ولی امیدت به خدا رو از دست نده قسمتت این نبوده خدا برات یه بهترشو در نظر گرفته ایشالا خوشبخت بشی

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
بابا ول کنننننن یعنی چی نمیتونم فراموش کنم؟! تو باید فراموش کنی و چپت بگیری  وتف غیر اینه ک تو ...

حرفات درسته ولی تو موقعیت من نبودی

تو اوج شادی آوار بشه همه چی رو سرت 

🕊️ free
این پسر پدر ومادر نداشته بزرگتر نداشته . مگه الکیه این کارا. حق بوده میزدن تو گوشش. چ خانواده ی بی د ...

دوره آشنایی بوده. در دوره آشنایی جدا شدن مشکلی نیست و بار حقوقی نداره. خود خانواده ها خواستن

تقصیر خودمه😭 باید مث خودش رفتار میکردم  

احتمالا دوس دختر سابقش ک ولش کرده فهمیده نامزد کرده برگشته اینم مونده چ شکری بخوره

حالا باز دختره ولش کرد مثل کش تومبون برمی گرده 

حسم می گه خ دختر باز حرفه ای  

می دونی چرا؟ چون ادمای حرفه ای بلدن راحت و سریع و بی حاشیه حرف بزنن بگن دوست دارم ولی عاشقت نبودم آدمی ک حرفه ای نباشه نمی دونه چی بگه آسمون ریسمون می بافه دلیل چرت می یاره می ندازه گردن خانواده  

همینی هم ک گفته تو مودب ترین دختری بودی ک دیدم ینی من یک دنیا دیده قهارم تو نسبت ب اونا از لحاظ اخلاق اکی تر بودی

غصه هاتو بخور گریه هاتو بکن ولی بعد پاشو بنداز تو سطل اشغالی