2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 101 پست

خانواده ها چی میگن؟؟؟

خیلی عجیبه 

خب تو که عاشق نبودی بی خود کردی اومدی خواستگاری

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ماه عزیزم من گذشته تلخی داشتم تاپیکام مال سالای قبله

حب این دوران میگذره خداروشکر زود این اتفاق افتاد بعد ازدواج میفتاد سخت تر میشد برات این دوران سخت میگذره و اصلا خجالت زده نباش نگو ابروم.رفته مشکل اون بوده نه تو ان شالله یه ادم خوبی سر راهت قرار بگیره و با عشق واقعی زندگیت رو شروع کنی.....و از این جهت هم ک اون مسر.با صداقت اینو گفت و خودش نذاشت تو رودروایسی و....بنظرم کار خوبی کرد و شاید مشکلاتی داشته باشه ک باید به مشاور مراجعه کنه همینکه مشکلش میدونست هم خوبه بعضیا بخاطر رودروایسی و ابرو ....ادامه میدن و خون به دل همه میکنن

قضیه اینکه ک چون تحویلش گرفتی پیش خودش یابو برش داشته کیه 

گفته ببین چ خبره آین منو چقد حساب می کنه پس بهتر از اینم برام جون می ده

گرفتی چی گفتم

واگذارش کن ب خدا 

دیگم غصه نخور پوست و موت خراب بشه 

جهنم مردیکه ….

خانواده ها چی میگن؟؟؟ خیلی عجیبه  خب تو که عاشق نبودی بی خود کردی اومدی خواستگاری

هیچی

خانواده من ک از اولشم چون در حد ما نبودن راضی نبودن ناراحت نشدن

من ولی داغونم 

🕊️ free
هیچی خانواده من ک از اولشم چون در حد ما نبودن راضی نبودن ناراحت نشدن من ولی داغونم 

الهی بگردم

زمان همه چیو حل میکنه 

ولی اگه برگشت تو بهش رو نده ..

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘