همین کم مونده من به رشته کشیک دار و سختی مثل پزشکی حسودی کنم برید بابا همون ایران بخوانید 🤣🤣🤣🤣منم پزشکی روزانه استرالیا از دختره پرسیدیم تخصص چی میری گفت چشم یعنی آخرش بینایی سنج میشه 🤣🤣🤣🤣🤣
ولی واقعا راه غیر انسانی برای فحش شنیدن انتخاب کردی
جون تو مدیون همین رشته ای هستی که میگی
خجالت بکش بتمرگ سرجات
کادر درمان احترام داره،
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از تاپ ترین دانشگاه های کشوره
و عرضم به حضورتون که کسی که تخصص چشم میخونه یعنی یه رتبه عالی توی تخصص اورده چون چشم پزشکی تاپ ترین و پر طرفدارترین تخصصه و طرف جراح میشه نه بینایی سنج!
BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻⚕️
من میگم انقدر ادعا دارا چرا بهشتی یا تهران نیاوردن 😂😂😂
مگه قراره اونجا بیارن همه؟ حالت خوبه شما؟! یکی زاهدان میاره یکی رشت یکی ایران یکی بهشتی ، مگه قراره همه برن تو یه دانشگاه ، توام حسادت نکن خیلی تابلوعه اینجوری ،حداقل حسادتم میکنی اینجوری تابلو بروزش نده برا خودت خوب نیس عزیزم
اسم دانشگاه ،دانشگاه پزشکی ایران هست، توی تهران هست
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️