2777
2789
عنوان

همونیم که به پزشکی ایران خندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 127 پست

اسی فحش خیلی بهت می‌چسبه نه؟

قشنگ گوشت میشه به تنت 

ولی واقعا راه غیر انسانی برای فحش شنیدن انتخاب کردی 

جون تو مدیون همین رشته ای هستی که میگی 

خجالت بکش بتمرگ سرجات

کادر درمان احترام داره،

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اوسکولی به ابلفضل 

دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از تاپ ترین دانشگاه های کشوره

و عرضم به حضورتون که کسی که تخصص چشم میخونه یعنی یه رتبه عالی توی تخصص اورده چون چشم پزشکی تاپ ترین و پر طرفدارترین تخصصه و طرف جراح میشه نه بینایی سنج!

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

عزیزم حرف دختر  به تو بدجور ضربه زد، چرا 

چی رو توی تو تکون داد 

چرا این قدر جبهه گرفتی 

چیزی که برای بقیه اهمیتی نداره، چرا تو رو این قدر اذیت کرد 

برگرد به خودت ببین 

چرا این قدر خشم در تو شدت گرفت

من میگم انقدر ادعا دارا چرا بهشتی یا تهران نیاوردن 😂😂😂

مگه قراره اونجا بیارن همه؟ حالت خوبه شما؟! یکی زاهدان میاره یکی رشت یکی ایران یکی بهشتی ، مگه قراره همه برن تو یه دانشگاه ، توام حسادت نکن خیلی تابلوعه اینجوری ،حداقل حسادتم میکنی اینجوری تابلو بروزش نده برا خودت خوب نیس عزیزم

یعنی شما دانشگاه ایران رو نمیشناسی؟ سومین دانشگاه پزشکی کشور ایران هست .

اینو جهت آگاهی بیشتر خدمتون میگم اپرا جان

اول مشهده،دوم تهرانه،سوم بهشتیه،چهارم اصفهانه،پنجم ایرانه

دانشگاه ایران،دانشگاه تیپ3هست

اما عالین همشون.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

اسم دانشگاه ،دانشگاه پزشکی ایران هست، توی تهران هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩