2777
2789
عنوان

خانوادم برام سیسمونی نخریدن به نظرتون شوهرم حق داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 79 پست

اگه بچه دومته که دیگه نباید سیسمونی بدن بچه ی شماست خودتون موظفید تهیه کنید دستشون درد نکنه ده تومن دادن باید بذاریشون تو سرت گناه نکردن که پدر مادر شدن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظارات رو از هم دیگه کم کنید .دنبال بده بستون نباشید .کسی که بچه دار شده موظفه به خرید سیسمونی .حا ...

خدا خیرت بده .  من خودم اصلا بده بستون نیستم حالم ازین رسما هم به هم میخوره ولی شوهرم رو چیکار کنم همه ی دور و بریام خریدن الا مامان بابای من 

عزیزم وظیفشون نبوده.جهیزیه و سیسمونی یه هدیه ست از طرف خانواده دختر.اگه نخرن خود پسر باید همه رو فرا ...

حرفتون منطقیه اما شوهرم رو چیکار کنم بگم وظیفته میگه شما هم رسم داشتید بخرید حداقل پدرت تعارف میزد تولد ها رو چی بگم همش شوهرم کادو خریده اونا دایورتش کردن 

سلام . همیشه یه مقدار پس انداز داشته باشید برا موقعیت های اینجوری . اگه پدر مادرتون کادو برای همسرتون نخریدن، شما یادآوری کنید یا چیزی بخرید بهشون بدید که اونا بدن.

پولو خودتون نباید پس میدادید، 

واقعا خرید سیسمونی وظیفه پدرمادر نیست.

منم. پدرمادرم برای جهیزیم مبل نخریدن پولم داشتن خیلیم اذیت شدم ولی نمیتونم طلبکار کسی باشم که... 

طرفداررسمای بیخود نباشید 

حرفتون منطقیه اما شوهرم رو چیکار کنم بگم وظیفته میگه شما هم رسم داشتید بخرید حداقل پدرت تعارف میزد ت ...

وقتی اونا نمیخرن شمام نخرید 

واقعا این رسم کادو تولد هم جزو رسمای بیخود هست ما که تو خانوادمون اجبار نیست هر کی دوس،داشت میخره بده بستون هم نیست

ببین ما دختریم دل رحمیم نسبت به پدر و مادرمون واسه همین گاهی همین نشانه های کوچیک رو نادیده میگیریم ...

ارث کمتر بدن مگه مهمه اخه؟سیسمونی که چیزی نیست من بابابزرگم نصف خونشو زد به نام پسرش و به پدر من هیچی نداد.چندتا دختر دیگه هم داره.بابام کوچکترین ناراحتی از خودش نشون نداد و تا اخر به پدر و مادرش میرسید و احترام میذاشت.الان همون عموم هنوزم یه خونه از خودش نداره اما خدا به بابام همه چی داده.در کل نباید چشم طمع داشت و اگه از الان بخواد بخاطر اینده نامعلوم وفرق و توفیقات احتمالی از پدر و مادرش فاصله بگیره واقعا کار اشتباهیه.سیسمونی و جهیزیه هم یه هدیه ست و نباید پر توقع بود.درمورد کادو ندادن هم درسته که کار مادرشون اشتباه بوده اما اگه این خانوم یه گلایه ساده دراین مورد به مامانش میکرد که شوهرم ممکنه ناراحت شده باشه شاید خانواده ش متوجه اشتباهشون میشدن و جبران میکردن.اگه این خانوم با مادرش رودروایسی داره یجورایی تفریط میکنه و شماهم که سر این مسئله کوچیک حکم دوری از خانواده رو میپیچید افراط میکنید.مگه دختر بجز خانوادش کیو داره.یعنی اگه صدتا لطف در حقمون میکنن با یه کار اشتباه همه رو نادیده بگیریم؟پس تومفهوم انسایت جایگاه گذشت و صبوری کجاست عزیزم؟

پدر مادر وظیفه ندارن به دخترشون سیسمونی بدند این بچه دومش رو حامله س توقع داره  بلکه بخوان یه ...

سیسمونی رو فقط به بچه ی اول میدن . به هر حال یه چیزایی تو کشور ما عرف شده میشه دختر بگه من جهیزیه نمیخرم این وظیفه ی شوهرمه که وسایل خونش رو بخره . حرف منطقی هست ولی میشه خانواده ی پسر قبول میکنن   ؟ 

شوهرت حق داره یعنی که چی به برادرت کادو میدن بعد به شوهر تو که هدیه هم بهشون میده هیچی نمیدن! . خونه ...

نونشون بی منت که نیست همین جوری اصلا منت نمیزارن ها ولی اگه حرفی بزنم هیچ بعید نیست که بگن . تازه پارسال تولد برادرم و شوهرم رو با هم گرفتیم به شوهرم ۳۰۰ دادن به برادرم ۴۰۰ هی میگفتن یکی دادیم کادوهارو . باز شوهرم ناراحت شده که چرا منو خر فرض میکنن اصلا کادو ندن 

ب نظرم بجای اینک از خانواده ت انتظار داشته باشی ب همسرت حتما بگو ک بهش حق میدی توام تا حدودی ناراحتی ...

بهش گفتم حق داری . تولد شو هیچ جوره نمیتونم توجیه کنم چون پارسال هم همین شد . 

حرفتون منطقیه اما شوهرم رو چیکار کنم بگم وظیفته میگه شما هم رسم داشتید بخرید حداقل پدرت تعارف میزد ت ...

نگو وظیفته.بگو سیسمونی یه هدیه از طرف خانواده دختره.اسب پیشکشو هم دندون نمیشمارن هرچی کم بود باید خودمون بخریم.همین و تمام.خودتو اذیت نکن سر این مسائل.من مامانم سیسمونی کامل گرفت برام و وقتی دخترم بدنیا اومد هدیه براش یه نیم ست اورد.وقتی تولدش شد با طلای گرمی یه تومن باز رفت۵تومن براش داد دستبند خرید.خانواده شوهرم وقتی بچم بدنیا اومد یه مبلغ کمی پول هدیه دادن فقط.اما انگار شوهرم روش زیاد شده و یجورایی هرازگاهی به شوخی تیکه میندازه که اینو باید مامانت بخره.من حرفاشو جدی نمیگرفتم چون خیلی شوخ طبعه تا اینکه اخرش بهم برخورد و همه رو بهش گفتم.گفتم مامان من چه گناهی کرده که دختر داره برا جهیزیه و سیسمونی سنگ تموم گذاشتن هنوزم دو قورت و نیمت باقیه اصلا چرا سیسمونی رو باید خانواده دختر بده پس خانواده پسر این وسط چکاره ست که هیییییچ کاری نمیکنه؟اگه مامان من نوه دار شده مامان توهم نوه دار شده چه فرقی میکنه؟؟؟بعدشم تو بچه خواستی جورشو باید پدر و مادر من بکشن و در نهایت پرویی طلبکارم باشی؟معذرت خواهی کرد و مدام میگفت که حرفش شوخی بوده.توام اگه شوهرت چیزی گفت همینارو بهش بگو.

در مورد هدیه دادن هم باید از مامانت گلایه کنی که چرا این کارو میکنن.ضمنا اگه توقع دارید که اوناهم مثل شما هدیه بدن و جبران کنن دیگه هدیه نخرید براشون

چ پررویی بیچاره هرسال برااونا کادو میخره حداقل نمیتونستم تبریک بگن تولدشو؟ سر سیسمونی حرفی ندارم گ ...

کلا تولدش رو دایورت میکنن جلو روش به داداشم کادو میدن همش میگن وای یادمون رفت تولدشه 

سیسمونی رو قانعش کنم وظیه ماست تولدش رو چی بگم‌ . عیدی کمشون رو چی بگم 

دخترم اینو اول بگم  دوما نوه اوله خوب بخون سوما جدا از بحث جهاز بحث کادوهاییه ک همسر ایشون بر ...

آفرین عزیزم نمیدونم چرا نصفه میخونن زودم نظر میدن بحث کادو ها رو فراموش کردن . البته سال قبلشم که تولد داداشم و شوهرم با هم بود به شوهر من ۳۰۰ دادن به برادرم ۴۰۰ شوهرم خیلی ناراحت شد از کارشون.  پولش براش مهم نبود