2777
2789

زمان بارداریم اوضاع مالی خانوادم خوب نبود مامانم  بهمون ده تومن داد برا سیسمونی ما هم پنج تومنشو برگردوندیم که دستشون خالی نشه خانواده ی  زنداداشم تمام و کمال سیسمونی خریدن و هنوزم دارن پول پوشکو و .. کمک میکنن . خانواده ی حاریم هم تا دخترشون باردار شد یه پلاک ۱۳ میلیونی بهش هدیه دادن قطعا برا سیسمونی هم سنگ تموم میزارن . الان بعد شش ماه ما اوضاع مالیمون اصلا خوب نیست ولی اوضاع مالی پدر و مادرم خوب شده الان که میریم برا بچه کالسکه و صندلی و لباس بخریم حتی یک دفعه خانوادم تعارف نمیزنن که ما الان پول داریم بزا مثلا یه بخش پول کالسکه ی بچه رو ما بدیم حتی عیدی هم فقط ۱۰۰ تومن به بچه ی من نوه ی اولشون دادن یعنی کمترین عیدی رو تو خاندان  ما پدر و مادر خودم دادن . تولد شوهرم و برادم تو یه روزه جلوی شوهرم هدیه ی برادرم رو دادن ولی به شوهرم هیچی در صورتی که شوهرم همیشه بهترین هدیه ها رو بهشون داده . خلاصه الان به شددددت سرم پاینه شوهرم خیلییی دلخوره و میگه دیگه هیچ کاری باهاشون ندارم و هدیه براشون نمیخرم حتی روز پدر و مادر . ازون طرف به خاطر امتحانای شوهرم چهل روز خونه ی بابام هستم اینا هم رفتارشون واقعا با من و نوه شون خوبه و هرچی خرابکاری و سر و صدا میکنه کاریش ندارن مدام میبرنش پارک و .. حالا به خاطر این مدت  منت خانوادم هم هست و سرم باید جلو پدر و مادرم هم پایین باشه  

کاش خودم مثل قبل  درامد داشتم تا هرچی میخوام بخرم که منت هیچ کس رو نکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسرت هم حق داره

ولی یه جورایی در مورد بقیه تعریف کن

شایذ مامانت اینا به خودشون بیان

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

خب بهشون بگو کمکتون کنن و سیسمونی نخریدن الان جبران کنن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

انتظارات رو از هم دیگه کم کنید .دنبال بده بستون نباشید .کسی که بچه دار شده موظفه به خرید سیسمونی .حالا این رسم مزخرف از کجا اومده که افتاده گردن خانواده دختر خدا میدونه!!هدیه به همسرت ندادن ،شما هم ندین .اینجوری توقعی هم از هم ندارین .

عزیزم وظیفشون نبوده.جهیزیه و سیسمونی یه هدیه ست از طرف خانواده دختر.اگه نخرن خود پسر باید همه رو فراهم کنه.هرکس بر اساس اخلاق و شرایطش جهیزیه و سیسمونی میده.پس مقایسه نکن و توقع نداشته باش.مهم اینه که پدر و مادر خیلی خوبی داری.شوهرت به عنوان پدر بچه وظیفشه که برای بچش خرید کنه نه پدر و مادر شما

پروو!؟؟؟ اونوقت الان همین رفتارا برا خانواده شوهر بود چقد خانواده شوهرش پرو بودن؟؟

دقیقا

خانواده منم همینن عیب های خودشونو نمیبینن همش از همسرم ایراد میگیرن

من عاااشق زمستونم❤️

پدر و مادر هرکاری هم کنن پدر و مادرن عزیزم نباید توقع داشته باشی به همسرت هم بگو اونا وظیفه ای برای بچه ما ندارن همین که من میرم خونشون با روی باز استقبال میکنن خیلی هم خوبن قدر داشته هاتو بدون من خیلیا رو میشناسم میگن میریم خونه مامانامون هفته یکبار بهمون اخم و تخم میکنن

پروو!؟؟؟ اونوقت الان همین رفتارا برا خانواده شوهر بود چقد خانواده شوهرش پرو بودن؟؟

پدر مادر وظیفه ندارن به دخترشون سیسمونی بدند این بچه دومش رو حامله س توقع داره

بلکه بخوان یه گردان بچه بسازن پدر مادر بیچاره باید هزینه کنن؟؟

پسری؟؟

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی