2777
2789

ارسلان رو می‌شناسید همون ....

یه چیزی راجب من گفته میخوام ببینم حقیقت داره یعنی راست گفته

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

😐😐

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالگیره؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

😐😐

😐

واقعا خیلی نگرانم خالم رفته بود من به این چیزا اعتقاد نداشتم از روی کنجکاوی گفتم بپرس چرا من قبول نمیشم اونم گفته اوضاع خیلی خرابه به هیچ جا نمیرسه چون طلسم داره

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

فالگیره؟

اره فک کنم با یه چیزایی در ارتباطه

ارسلان کیه

مرده فک میکنم بهش میگن دعا نوس میگن تو پارکینگ نگا میکنه و خالم میگفت صف میبندن در اونجا

مرده فک میکنم بهش میگن دعا نوس میگن تو پارکینگ نگا میکنه و خالم میگفت صف میبندن در اونجا

اهاننننن من تازه اومدم اینجا کسی نمی‌شناسم 

ول کن گوش نده تلقین نکنی یوخ

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
گوه خورده توجه نکن

گفته باید بیاد من نمیدونم درست کنم خالم گفته نمیاد اونم گفته عواقبش پای خودشه 

چند روزه دیونه شدم چرا من باکسی مشکل ندارم یا اصلا چرا باید یکی پول بده که منو طلسم کنه مطمعنا طلسم کردن خیلی پول میخواد  فقط سپردم به خدا هرچی هست خودش درست کنه

اهاننننن من تازه اومدم اینجا کسی نمی‌شناسم ول کن گوش نده تلقین نکنی یوخ

یعنی تلقین کنم اونطوری میشه؟

گفته باید بیاد من نمیدونم درست کنم خالم گفته نمیاد اونم گفته عواقبش پای خودشه چند روزه دیونه شدم چرا ...

سوره قرآن برای باطل کردن سحر بخون وتوکلت کن بخدا

تلقین کنی بیچاره میشی دور ازجان

ارسلان فقط دنبال پوله عزیزم والی دلش واسه ماها نسوخته

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

سوره قرآن برای باطل کردن سحر بخون وتوکلت کن بخداتلقین کنی بیچاره میشی دور ازجانارسلان فقط دنبال پوله ...

باشه مرسی عزیزم  پیدامیکنم میخونم

یعنی دروغ میگه