دختر و پسر نداره هردو نیاز به رابطه خیلی راحت و صمیمی با مادر دارن جوریکه در رابطه با مشکلات جنسی که احتمال داره از سن بلوغ وحتی قبل و بعدش براشون به وجود بیاد باید باهاشون صحبت بشه. با دخترا در رابطه با بکارت خود ارضایی سو استفاده پسرا و خیلی چیزها با پسرا هم نباید بگیم پسره خطر جنسی تهدیدش نمیکنه باید بدونن وقتی با ی دختر وارد رابطه شدن به چه چیزایی باید توجه داشته باشن تا خطرناک نباشه.پیشگیری بهتر از درمانه. نظر شمارو دوست دارم بدونم واینکه چطوری بحثو بازش میکنین .تجربه هاتون🙏❤
الان که کوچیکعثه فقط در مورد حریم خصوصیش مدام حرف میزنم و کارایی که باید بکنه در صورت تعرض. ۱۴ سال ب ...
خوبه .ی مادری میگفت به بچم گفتم هر کی گفت بیا آمپول بازی به من بگو دعواش کنم و توضیح داده بود که به اسم بازی به حریم خصوصیش دست میزنن.به نظرم اسم هم باید یاد بگیرن که اگه روشون نمیشه بگن درباره بدنشون اون اسم رو بگن شاید راحت تر باشن
آره واقعا نه برای مادر شما برای فرهنگ خیلی از مادرا باید تاسف خورد چون به هوای اینکه روشون باز نشه بچه رو با ناآگاهی رها میکنن درصورتی که میتونستن با صحبت کردن جلوی بدبختی ها و مشکلات خیلی بزرگی رو در آینده بگیرن که دامنگیر خودشون و بچه هاشون میشه
هعیییییی 😔 مامان من حتی نمیگفت که باید بدنتو از موی زائد اصلاح کنی ، و الان من واسه همین چیزا اصلا ...
نه عزیزم تقصیر نداشته آگاهی ندارن مادرا والا همینجا ی دختر خانومی تاپیک زد درباره پرده سریع تعطیل کردن خب بیچاره با مادرش که راحت نبوده اینجا میخاد راهنمایی بگیره .مادر منم حتی درباره ماهانه باهام حرف نزده بود ولی از روی بیسوادیش بود و موقعیت اون زمان