2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم طرف لاشیه

353 بازدید | 16 پست

فرق لاشی بودن و اجتماعی و خونگرم بودن چطوریه 

مرز باریکی دارن قابل تشخیص نیس 

اینکه یه پسر زود ارتباط میگیره با همه و کلا مدلش اینجوریه یعنی لاشیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود گرم میگیره میگه من چون ازتوخوشم اومده باهات گرم میگرم چون تو اول میگی با همه اینجوری چرا انقدر گرم میگیری این از این 

بعد ک استفاده برد زده شد کم کم سرد میشه بهونه کادو زندگی مشکلاتی میاره در جواب اینکه تو میگی چرا مثل قبل وقت نمیزاری برام 

اینا تنوع طلبن یکم گرم میگیرن استفاده میکنن حالا چ لاس زدن چ جنسی بعد ک زده شدن میرن سمت یکی دیگه

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

بستگی به معیار خودت داره نثلا چقدر از ارتباطش با این دوستای اجتماعی تا چ مرزی برات خیانت محسوب میشه؟ تا چ مرزی برات مثل لاشی بودنه؟ 

برا من ک همکلاسی بودن و دوست اجتماعی با رعایت حد و مرز لاشی محسوب نمیشه الان مثلا با ی پسر رفیق اجتماعی باشم و تو رابطه نباشم باهاش حرف زدنم باهاش مثل رفیق دخترمه...  

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

من نمیدونم چرا وقتی یه پسرو میبینم در حد چند دقیقه ک باهاش حرف بزنم میفهمم لاشیه یا نه 

خدادادی اینجوری ام 😂بخدا دوستام وقتی میخوان کسی رو انتخاب کنن اولش به من نشون میدن