2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 252778 بازدید | 2090 پست
بله حبه.اگر اونه ماسکى که معرفى کردم رو بخرید بزنید پوست تمیز و صاف میشه

عزیزم خاک رس برای منافذ پوست جواب میده؟منپوستم جوش نداره با وجودی که پوست چربی دارم.از چ شوینده ای استفاده کنم.واینکه همه مراحلی که گفتین منی که جوش ندارم بازم باید استفاده کنم؟

عزیزم یک روز در میان رو نوشتم باید چند ماه بزنید تا نتیجه بده.تایم هرکدوم هم دقیق گفتم

برا جوشو کدری بدن.کلا چکار کنیم.روغن بچه ب تنهایی کافیه؟ بعد حمام باید استفاده کنیم مدت زمانش میشه توضیح بدی کلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خاک رس برای منافذ پوست جواب میده؟منپوستم جوش نداره با وجودی که پوست چربی دارم.از چ شوینده ای ا ...

هعی همه اینا چرته 

من ماسک خاک رس  ذغال خیار همه ماسک های خانگی همه چی استفاده میکردم اصلا خوب نشد ۲میلیون دارو خریدم آخرم هیچی یه خانوم دخترخالم معرفی کرد یه کرم بهم داد توی دوماه پوستم صاف و خیلی سفید شد البته بهم گفت علاوه بر اون کرم چ روتین پوستی داشته باشم و عکس پوستمو گرفت بر اساس همون برام کرم ساخت اگه ایدیش و داشته باشم برات می‌زارم من خیلی جای جوش و اینا داشتم پوستمم یکم سبزه بود ولی الان هم خیلی صاف تر شده  و هم سفید از می‌خوام دوباره بگیرم 

برا جوشو کدری بدن.کلا چکار کنیم.روغن بچه ب تنهایی کافیه؟ بعد حمام باید استفاده کنیم مدت زمانش میشه ت ...

ی خانومه هست بر اساس عکس اون قسمت برات کرم میده عالیه من عکس قبل و بعد پوستمو خواستی میدم بهت ببین چقدر تغییر کردم