2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 252209 بازدید | 2086 پست
آره عزیزم، مرکز آناهید تو جهانشهر کرج خیلی معروفه واسه فیشال و پاکسازی پوست. 😍👌 کلی آدم راضی بودن ...

فقط حواستون باشه پیش هدی عین اللهی نرین  اصلا کارش خوب نیست  اخلاقم صفر  از این تازه بدوران رسیده هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز پیش یه عطر خیلی خوشبو گرفتم که واقعا انتظار نداشتم با این قیمت اینقدر خوب باشه 😅
قیمتش زیر ۲۰۰ تومن بود (فکر کنم حدود ۱6۰-۱5۰) و موندگاریشم نسبت به قیمتش واقعا خوبه. من خودم کلا به عطرای ارزون خیلی اعتماد ندارم ولی این یکی انصافا خوب دراومد.

برندش لابانته هست (لابانته رو سرچ کنین، سایت خودشم داره). رایحه‌ای که من گرفتم یکم شیرین و خنکه، خیلی مناسب تابستونه 💐
فقط خواستم تجربمو بگم شاید به درد کسی بخوره. کسی دیگه هم از این برند چیزی گرفته؟ تجربه‌تون چطور بوده؟

سلام پوستم خیلی خشکه 😫 هرچی هم محصولات برند های مختلف استفاده میکنم باز هیچ جواب نگرفتم نمدونم چیکا ...

روغن کنجد بعد از حمام یکم بزن چون میگید خشکی زیاده پس باهاش جوش نمیزنید

با صابون صورتت رو نشور

آب بخور