2777
2789
عنوان

خیانت هست یا ن؟

798 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینارو مینویسم ارومم گریه هامو کردم غصه هامو خوردم و میخام دیگه بهش فکر نکنم از همین الانم میگم طولانیه ولی باید کامل مینوشتم ک همه حالتای منو همسرمو بخونین ک بتونین راهنماییم کنین

از سر کنجکاوی  گوشی شوهرمو چک کردم

دیدم شوهرم با دختر همسایشون(همسایه مادرشوهرم هست و یبار طلاق گرفته و ی پسر ۱۲سالع داره ولی سنش زیاد نیست جوونه)چت میکرده حالا نمیدونم در چ حدی بوده چون پیامای قبلش و پاک کرده بود...

ولی خب عزیزم و اینا نداشتن واقعا 

نشستم با دختره چت کردم🙂متوجه شد ی چیزی اشتباهه ولی ادامه داد 

دست و پام ک هیچی کل بدنم میلرزید خیلی حس داغونی داشتم ی حس سردرگمی خیلی بدیم بهم دست داده بود نمی‌فهمیدم چی میگم چیکار میکنم

اول میخاستم شوهرمو بیدار کنم داد بزنم هوار کنم

بعد دیدم من این زندگی رو نساختم ک بدم یکی دیگه ببره

دیدم هنوز من ک هم خوشگلم هم جوونم هم برای زندگیم سختی کشیدم و با خون و دل ساختمش و نمیتونم بدم ب ینفر دیگه گفتم الان شاید نترسه ک بفهمم ولی حداقل نمیدونه ک میدونم بازم شاید دلش ب همین قرصه حداقل رویمون تو روی هم باز نشده

بچه ها من با شوهرم تا مرز طلاق رفتیم سر ی سوتفاهم ولی خب اون کوتاه نیومد من کوتاه اومدم و گفتم درستش میکنم تلاشمم کردم و میکنم 

اگه الان طلاق بگیرم بدبخت نمیشم خونوادم پشتمن شاید ازین زندگی بهتر نصیبم بشه ولی نمیخام جدا بشم

خلاصه کنم براتون

ب دختره گفتم دیگه نمیخام ادامه بدم ادای متعجبارو درآوردو...(پیاما تو اینستا بود) از زبون شوهرم گفتم اگه زنم بفهمه بد میشه و اونم خداحافظی کرد.واقعیت دنبال شمارش گشتم زنگ بزنم بهش بگم فهمیدم و پاتو بکش کنار ولی پیدا نکردم هنوزم نمیدونم اگه فردا ی درصد باز چت کنن و شوهرم بفهمه باید چطوری جمعش کنم حتی نمیدونم ک تا فردا شمارشو گیر بیارم و بهش زنگ بزنم یا ن واقعا نمیدونم نمیخاستمم ویس بفرستم ک بمونه براش علنا هم نگفتم ک من این پیامارو دادم فکر میکنه با شوهرم چت کرده اینم بگم بعدش پیامای از سمت خودشو همرو پاک کرد مشخص بود شک کرده و ترسیده 

میدونم خیلیاتون میگین عقل نداری تمومش کن ولی بچم کوچیکه و نمیخام انقد راحت زندگیمو خراب کنم ۹سال زندگی رو نمیخام از دست بدم حتی اگه ب اشتباه باشه میخام تلاشمو بکنم

تا وقتی بهش پیام میدادم خونه برادرشوهرم بودم فقط ب اون گفتم ک بدونه بعد اومدم خونه

ما پیش هم نمیخابیم اول کلی گریه کردم بعد

رفتم بغلش دراز کشیدم بعد چهار ماه بغلم کرد صداش کردم بعد چهار ماه بی محبتی گفت جان علی(اسم مستعار)

بچه ها ی چیزی تو دلم ترکید گفتم این یعنی باید تلاشمو بیشتر کنم بخدا میدونم درکم نمیکنین ولی جای منم نیستین خیلی وضعیت داغونه ذره ای باهم حرفم نمیزنیم چ برسه این ک بهم بگیم جان..

گفتم این ی نشونست  وگریه افتادم متوجه شد

بهش گفتم هنوز منو دوس داری گفت نپرس و اخر انقد گفتیم و گفتیم ک اونم گریه کرد گفت غروری برام نمونده 

گفت از زندگیم برو گفت منتظرم بچه قشنگ حرف بزنه بعد جدا میشم

خیلی حرف زدیم بروش نیاوردم ک میدونم ولی مطمینم میفهمه خودش میتونستم بیخیال بشم بروم نیارم ب دختره پیام ندم ولی میترسیدم ادامه دار بشه و دیگه نشه جمعش کرد

شوهر من ادم بدی نیست زندگیمون بدش کرده ولی بهم فشار اومد ک چرا این زن؟!

بازم میگم نمیخام جدا بشم ت رو خدا سرزنش نکنین

فقط بهم بگین من فردا شماره دختررو گیر بیارم زنگ بزنم بهش بگم میدونم و نمیخام ادامه داشته باشه یا بنظرتون خودش فهمیده؟بنظرتون ادامه میده؟یا منتظر بمونم اگه چیزی دیدم ایندفعه اقدام جدی کنم؟چیکار کنم دارم دیوونه میشم😭

اگه میتونی و بچه نداری طلاق بگیر شوهرت بازم ممکنه خیانت کنه این زن نباشه یکی دیگه. بچه داری؟

خود دختره گفته بود ما گ چیزی بینمون نیست ولی بفهمن بد میشه یعنی متوجهه کار جفتشون اشتباهه ولی نمیخام باور کنم خیانته 

بچه دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تویی ک هنوز برای زندگیت تلاش میکنی 

شوهرتم پیداس هنومیخادت 

فعلا بیخیال اون هرزه شو ولی ب شوهرت بگو ک میدونی وپیام دادی بگو اگه منو دوست داری بیخیال هرزهه شو ب زندگیمون ب بچمون برسیم اگه اونو انتخاب میکنی من دیگه نیستم 

ببین جوابش چیه 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
من نمازمو بخونم اگه دیر اومدم مینویسم ک بدونین ۲۲سالمه ی بچه ی۵ساله دارم 

منظورش ازاینکه بچه کامل حرف بزنه چیه ؟؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

اگه بین شما و همسرت فاصله افتاده، سعی کن فاصله رو کم کنی و بهم نزدیک شید و روابطتون برقرار بشه ، حتما هم از مشاور کمک بگیر، اتفاقی فکر کنم هنوز بینشون نیفتاده به اونصورت، پس میتونی زندگیتون جمع کنی 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
خود دختره گفته بود ما گ چیزی بینمون نیست ولی بفهمن بد میشه یعنی متوجهه کار جفتشون اشتباهه ولی نمیخام ...

ممکنه دختره فهمیده باشه تو بودی. کدوم زن و مرد غریبه ای بدون اینکه هدفی داشته باشن با هم چت میکنن؟ ببین تو الان چندتا راه داری. یا به شوهرت میگی که فهمیدی و ازش میخوای با هم برید مشاوره ای چیزی. یا مهرت رو میذاری اجرا و میری خونه ی پدر مادرت، یا کلا به روش نمیاری که روتون تو روی هم باز نشه، یا به روش میاری و اون قطعا انکار میکنه و از این به بعد استرس داری که نکنه دوباره غلطی بکنه. من گزینه ی اول مشاور رفتن رو پیشنهاد میکنم. با این پیامی هم که به دختره دادی ممکنه فردا شوهرت بره بهش پیام بده و اونم بگه تو که گفتی دیگه حرف نزنیم.پس احتمالا شوهرت میفهمه که تو بهش پیام دادی و قطعا انکار میکنه که چیزی بوده. همه ی اینا بستگی داره که تو چقدر ایمان داری که میتونی شوهرت رو درست کنی و چقدر توانایی مالی داری. بنظر من اول برو مشاور و بعد اگه دیدی دوباره تکرار کرد مهرتو بذار اجرا. اگه پشتوانه ی مالی نداری ممکنه مجبور شی با این شرایط کنار بیای و همینطوری بگذرونی

خب تویی ک هنوز برای زندگیت تلاش میکنی  شوهرتم پیداس هنومیخادت  فعلا بیخیال اون هرزه شو و ...

میترسم بگم روش تو روی من باز بشه دفعه دیگه ی چیز بدتر ببینم😔تاحالا ندیدم کسی خیانت و بروی شوهرش بیاره و شوهرش ادم بشه

شوهرت گفته جدا بشیم... بعد تو میگی نمیخوای خرابش کنی؟ خب ما نمیگیم جدا شو ولی خود همسرت که میگه میخو ...

ادم لجبازیه 

توی دعواهامون میگفت اینهمه بخاطرت تلاش کردم حالا ک من میکم نباش ت چرا برام تلاش نمیکنی چرا نمیخای بخاطر من یکم سختی بکشی

خودش ب زبون اورده ک دوسداره ببینه ارزشش پیشم چقده الانم میگم آدمی ک منو نخاد چرا گریه کنه چرا هی مودش عوض بشه

اگه بین شما و همسرت فاصله افتاده، سعی کن فاصله رو کم کنی و بهم نزدیک شید و روابطتون برقرار بشه ، حتم ...

اره خودمم همینو میگم چون اتفاقی نیفتاده الان بذارم برم بیشتر راه باز میکنم برای دور شدنش

برام خیلی سخته ولی میخام تحمل کنم 

مشاوره نمیاد و کلا امید داره ب زندگی ولی بقول خودش وقتی از من جدا بشه