2777
2789
عنوان

خیانت هست یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 90 پست
ببین ینی شوهرت میگه جدا بشیم؟؟ بعدش مگه تو چن سالته ک ۹ سال از زندگیت مشترکتون میگذره

اره حتی دادخاست داد مشاوره رفتیم همه کاراشم کردیم فهمید باید حق و حقوقمو بده یهو پا پس کشید گفت نمیدم زجر میدم خودت برو 

منم کوتاه اومدم صبوری کردم درحدی بود ک من اگه تو اتاق میخابیدم اون میرفت تو پذیرایی تازه سه شبه میاد پایین تخت میخابه همینا منو امیدوار کرده

خیلی خوبه ک انقدر راحت میبخشی به دختره ب هیچ عنوان زنگ نزن بنظرم روتون تو روی هم باز میشه و اون راح ...

امشب بحث و کشوندم راجب خیانت و...

گفتم این مدت بفکرت رسیده ک برای عذاب دادنم خیانت کنی 

گفت نه چند تا سوال دیگم پرسیدم ک ردش کرد خود دخترم میگفت بینمون چیزی نیست ولی بفهمن بد میشه

مثلا از روز مرگیاش گفته بود و اصلا حرف عاشقانه ندیدم

اگه قبلش نگفته باشن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتی دادخاست داد مشاوره رفتیم همه کاراشم کردیم فهمید باید حق و حقوقمو بده یهو پا پس کشید گفت نمید ...

اسی همسرت نرم شده داره کوتاه میاد  بهش محبت کن بگو دوسش داری و.... تو میتونی  مطمئنم 

امشب بحث و کشوندم راجب خیانت و... گفتم این مدت بفکرت رسیده ک برای عذاب دادنم خیانت کنی  گفت ن ...

پس نترس

داشت میرفت سمت خیانت ولی نرفت

یااینکه درحد دردودل بود

زیادخودتو ناراحت نکن جور ک فهمیدم شوهرتو دوس داری

الانم ک میگی خیلی رفتارش خوب شده

پس اروم بهش بگو فهمیدی موضوعو و خیلیم ناراحتی

باهم حلش کنید

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
اسی همسرت نرم شده داره کوتاه میاد  بهش محبت کن بگو دوسش داری و.... تو میتونی  مطمئنم

من میگم معلوم نیست این بچه کی حرف بزنه من تلاشمو میکنم 

الان ک هستم اینجوری میکنن دور و بریام برم معلوم نیست کدوم ادم اشغالی بیاد رو سر بچم

معلوم نیست چی بشه اینده

مطمینم طلاق نمیده مطمینم میتونم درستش کنم فقط سر همین قضیه موندم اگه جلوشو نمیگرفتم بدتر بود الان ک گرفتم استرس دارم 

پس نترس داشت میرفت سمت خیانت ولی نرفت یااینکه درحد دردودل بود زیادخودتو ناراحت نکن جور ک فهمیدم ش ...

من میگم فهمید و اومد بروم اورد بگم دیدم ولی انقد برام ارزش داره ک این چیزا اذیتم نمیکنه و اشتباهشو بخشیدم اونم ک نمیتونه بخاطر ی زن دیگه بیاد با من در بیفته بلخره زنشم 

اخه اخلاقش جوریه ک دست رو نقطه ضعف میذاره این مدت دید عین خیالم نیست الان شاید از لج من اینکارو کرده

من میگم فهمید و اومد بروم اورد بگم دیدم ولی انقد برام ارزش داره ک این چیزا اذیتم نمیکنه و اشتباهشو ب ...

پس نگو 

ولی عشق و محبتتونو بیشتر کن

امیدوارم زندگیتون پر از ارامش بشه

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
پس نگو  ولی عشق و محبتتونو بیشتر کن امیدوارم زندگیتون پر از ارامش بشه

مرسی عزیزم انشالله

رفتن بنظرم راحتترع اگه بشه موند و درست کرد حداقل ادم یکم تلاش کنه ک بعدا حسرت نخورده

خیلیارو‌دیدم ک بعد طلاق میگفتن میشد ولی لج کردیم نمیخام جزو اونا باشم

من میگم معلوم نیست این بچه کی حرف بزنه من تلاشمو میکنم  الان ک هستم اینجوری میکنن دور و بریام ...

نگران نباش تا خودت نخوای نمیتونه طلاقت بده    شوهرتم مشخصه از روی ناچاری باهاش چت کرده یکم درد و دل کنه  بهر حال ۴ ماه کنارش نبودی  یجوری باید خودشو آروم کنه   الان برو کنارش  بهش حرفای قشنگ بزن  دست بکش رو موهاش و بدنش و بگو هر جوری تو میخای میشم و .... بهر حال خودت قلق همسرتو بهتر از ماها میدونی   مطمئن باش نمیتونه زیاد مقاومت کنه   بگو دلم برات تنگ شده و.....

مرسی عزیزم انشالله رفتن بنظرم راحتترع اگه بشه موند و درست کرد حداقل ادم یکم تلاش کنه ک بعدا حسرت نخ ...

همیشه طلاق جواب نیست

مخصوصا وقتی همو دوست دارین

وقتی مردت خوب باشه پس لایق ی فرصت دوباره هم هست

نگران نباش تا خودت نخوای نمیتونه طلاقت بده    شوهرتم مشخصه از روی ناچاری باهاش چت کرده یکم ...

تو ی خونه بودیم ولی باهم دعوا داشتیم اذیتم میکرد اما دور شده بودیم و دور هستیم از لحاظ عاطفی

جالب اینه بااین ک قهره و حرف نمیزنه وو پیشم نمیخابه ولی رابطه جنسی میخاد موقعی ک خابه اگه برم سمتش بغلم میکنه بعد یکم میره یجای دیگه میخابه

اره خودمم میخام ازین ب بعد خیلی بهش بگم اینارو موقعی ک بغلم میکنه و خودشم یکم حس نشون میده وگرنه تو طول روز انگار دیواره

همیشه طلاق جواب نیست مخصوصا وقتی همو دوست دارین وقتی مردت خوب باشه پس لایق ی فرصت دوباره هم هست

پدر بچمه از اون کی میخاد بهتر باشه برای بچم

بچم ضربه میخوره

من خودم از وقتی کوچیک بودم زنش شدم عادت دارم بهش امشب بغلش بودم گریه میکردم نمیخاست بغلم کنه ک حالم خوب بشه ولی وقتی گریه کرد فهمیدم زجر کشیدنمون دوطرفست