2777
2789
عنوان

خیانت هست یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه دختره فهمیده باشه تو بودی. کدوم زن و مرد غریبه ای بدون اینکه هدفی داشته باشن با هم چت میکنن؟ ب ...

پشتوانه دارم

دختره دوتا برادر داره ک جفتشون با همسرم دوستن دوست بچگی هستن اگع ی درصد مطمین باشه ک منم فردا جوابشم نمیده اگه بده مشخصه کرم داره و اونموقع جور دیگه برخورد میکنم و دیگه برام مهم نیست کسی بفهمه یا ن

مادرشم بشدت منو دوسداره و احترام همو داریم این چند سال بدی از هم ندیدیم

اصلا نمیدونم چیکار کنم

شوهرم براش مهم نیست مهرمو بده و برم فقط میخاد ببینه چیکار میکنم و چی پیش میاد الان۴ماه گذشته ارومتر شده این حرفاشم مطمینم پوچه

مشکل اینه نمیاد مشاوره

کسی که خیانت می‌کنه کج می‌ره همون راه رو ادامه میده اون زنه نه فردا یکی دیگه خدتو پای آدم اشتباه تبا ...

من درستش میکنم ب خودم اعتماد دارم ک نذارم ادامه بده

بخدا الان میخام زندگیمو حفظ کنم وگرنه ادم ارومی نیستم قلم پاهاشو خورد میکردم

نمیخام ب این زودی جا بزنم

عزیزم به مادرشوهرت بگو که به دختر همسایشون بگه    چون قطعا دختره ی چندش فردا به همسرت میگه ...

مادرشوهرم پشتم نیست باورشم نمیشه سوادم نداره بدم پیامارو بخونه😔من میگم اگه ب همسرم بگه معلومه خودش کرم داره اونموقع بروش میارم

از ی طرفم میگم فردا بهش زنگ بزنم یا برم در خونشون اصلا نمیدونم چیکار کنم 

من درستش میکنم ب خودم اعتماد دارم ک نذارم ادامه بده بخدا الان میخام زندگیمو حفظ کنم وگرنه ادم ارومی ...

اگه واقعا دوست داری زندگی و شوهرتو تلاش کن دلشو بدست بیاری ولی یادت نره تو چیزی کم نداشتی که بهت خیانت کنه شوهرت کاری کرد احساس کنی چیزی کم داری خورد شدی من این شرایط رو تجربه کردم که میگم تا مدت ها میگی نکنه زشت باشم براش کم باشم به هیچکس نمی تونی اعتماد کنی

باید به روی شوهرت بیاری نه با عصبانیت و دعوا بشین باهاش حرف بزن ببین واقعان زندگیشو و تو رو میخواد ی ...

میگه نمیخام و برو

ی سوتفاهمی پیش اومد فکر کرد خیانت کردم بهش ثابت کردم اشتباه میکنه ولی هنوز دردش رو دلشه خودمم ادم بی عقلی بودم با همه صمیمی میشدم نیت بدی نداشتم شخصیتم اینجوری بود سوتفاهم پیش اومد

میگه غرورم شکسته میگه حالم خوب نیست برو راحت بشیم جفتمون😔😭

مادرشوهرم پشتم نیست باورشم نمیشه سوادم نداره بدم پیامارو بخونه😔من میگم اگه ب همسرم بگه معلومه خودش ...

نمیدونم چی بگم اینجور زنا حتی در خونشونم بری باز کار خودشونا میکنن  یجوری محبت شوهرتو بدست بیار   چرا از هم دور شدین؟ بنظرم دوستت داره که بغلت کرده و گریه کرده   یچیزی این وسط نامعلومه 

اون کثافتو بشون سرجاش اول ک با مرد زن دار چت نکنه

اول تک تک فالواینگاشو فالو کن 

بعد تهدید ابرو کن بگو شات از هرزگیات میزارم ک عالم و ادم بشناسنت ،بالاخره ۴ تا فامیل فالوش کردن دیگه زندگیتم خراب نکن۴ ماه پیش شوهرت نبودی افسردگی گرفته،معلومه احساسیه

همین ب ذهنم رسید

خیلی خوبه ک انقدر راحت میبخشی

به دختره ب هیچ عنوان زنگ نزن بنظرم روتون تو روی هم باز میشه و اون راحت میتونه بهت بگه دلم خواست به توچ

ب شوهرتم ی جور بگو ک نه دعوا بشه ب طلاق برسین

نه اینکه فک کنه شل گرفتی و کارشو ادامه بده

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
اگه واقعا دوست داری زندگی و شوهرتو تلاش کن دلشو بدست بیاری ولی یادت نره تو چیزی کم نداشتی که بهت خیا ...

می‌دونی انقد طرف از من پایینتره ک اصلا بفکر این ک من کم بودم نیستم انسانن خطا کردن من از شوهرم ناراحتم ولی ازون دختر ناراحتیم سر اینه ک من هم جنسشم خودش تو زندگیش شکست خورده بچه داره چرا با زندگی من بازی میکنه چرا نمیترسه ک شاید لو بره  نمیبخشمشون ولی فراموش میکنم نمیخام خودمو بیشتر از این ازار بدم

خدا رو تو قلبم دارم یعنی امام حسین و فاطمه زهرا خیلی کمکم کردن خیلی ارومم کردن مخصوصا فاطمه زهرا انگار صبوریشون یک هزارمش اومده توی وجود من 

نمیدونم چی بگم اینجور زنا حتی در خونشونم بری باز کار خودشونا میکنن  یجوری محبت شوهرتو بدست بیار ...

دلش از من شکسته بخاطر اون ن بخاطر خودم و شخصیت خودم کلی خودمو تغییر دادم

من از خدا دور شده بودم داشتم بی دین میشدم این اتفاق این مشکلی ک برام ۴ماه پیش پیش اومد منو عوض کرد 

امشب ب شوهرم گفتم من تازه خودمو پیدا کردم 

اون کثافتو بشون سرجاش اول ک با مرد زن دار چت نکنه اول تک تک فالواینگاشو فالو کن  بعد تهدید اب ...

میدونی این ک الان میترسه من فهمیده باشم یا ب کسی بگم خودش براش بدترین چیزه

همشون و فالو دارم دوستامن😂بخدا انقد دستم بازه برای این ک بی ابروش کنم

ولی نمیخام تو دهن کسی بیفتم میخام زندگیم درست بشه ب موقعی تلافی میکنم