2777
2789

بیایت بکین چیکار کنم تورو خدا با پیج فیک همه چیو گفتم پاک کردم و دلیت کردم دوباره با پیج فیک دیگه یه مدت بعد گفتم فقط سلام الان ندشته اخر شمازت فلان پیدات کنم ارزو میکنم روزی هزار بار ارزو مزگ کنی کاری میتونه بکنه تورو خدا کسی سر در میاره بگه باوز نکردا فک میکنه زنش عرشتس

💔💔😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب سند مدرک باید رو کنی...هر کی باشه قبول نمیکنه...

ممکنه ترجمه کنی .من ذهنم بهم ریختس نمیتونم فکر کنم چی نوشته 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
حالا سند مدرک هیچی من این پیجم فقط گفتم سلام میتونه کاری کنه گ تهدیدم کرده؟

نه...اون تهدید کرده شما که کاری نداشتی...اما کار بیهوده بوده رفتی به شوهرش گفتی بدون سند و مدرک

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

پیجتو حذف کن برو شمارتم از مالکیت خودت دربیارو یه خط جدید بگیر و کلا کلا بیخیالشون شو.

مرد وقتی دوسداره با زن خیانتکار زندگی کنه حتما دلایل خودشو داره مثل زنی که مجبوره با مرد خیانتکار ادامه بده

از نامزدتم که امیدوارم جدا شده باشی چون ادم خیانتکار لیاقت بخشش نداره

ممکنه ترجمه کنی .من ذهنم بهم ریختس نمیتونم فکر کنم چی نوشته 

هیچی نامزد هرزش با یه زن متاهل ریخته رو هم اینم رفته شوهر زنه رو پیدا کرده با اکانت فیک به مرده گفته سلام مرده هم تهدیدش کرده ازش شکایت میکنه...فکر میکنه مرده زنش فرشتس...اخه یکی بگه این که هرزس ولش کن بره با همون ج...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
هیچی نامزد هرزش با یه زن متاهل ریخته رو هم اینم رفته شوهر زنه رو پیدا کرده با اکانت فیک به مرده گفته ...

آهان ممنون.

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
پیجتو حذف کن برو شمارتم از مالکیت خودت دربیارو یه خط جدید بگیر و کلا کلا بیخیالشون شو. مرد وقتی دوس ...

مرده خودشم خیانت کاره بخاطر همین زنه به خودش اجازه داده خیانت کنه زندگی یکی دیگه رو خراب کنه😒

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

الان مثلا زندگی اونا رو بهم بزنی شوهرت ادم میشه؟گور بابای ادم خیانت کار .

یعنی فکر می‌کنی لیاقتت زندگی با یه مرده خیانت کاره ،ولش کن بره ،کبوتر با کبوتر باز با باز

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤