2777
2789

شش روز هی الکی به زمین زمون گیر میده منم گاهی جواب دادم گاهی سکوت تا امروز صد تومن تو کارت من داشت واسه ماشین گف بده بهش گفتم مگه الان نیاز داری گف اره دیشبم سر هیچ الکی کنترل تلویزیون کلی فحش داد من زد خابید ظهر اومد ناهار خورد منم کارا خونه کردم فقط گف کارتت پول من جابجا کن منم پیش خودم گفتم چون قهره میگه پولم بده مگه من فرار کردم تو دلم گفتما ولی ناراحت شدم باز میخاست بزه بیرون گف پولم کارت به کارت کن گفتن الان لنگ اینی کفت اره منم گفتم جالبه پول تو مال خودت مال من بیت المال حسابم کم می‌کنم میزنم ک اومد شرو کرد به فحش دادن کتک زدن  میخاس از خونه بیرونم کنه نرفتم گف حالا ک تو نمیری من میزم منم از ترس کلی التماس گریه زاری کردم ک نره هر وقت بزه ده روز نمیاد همه فامیل میفهمن ابروم میزه از ترسم التماس کردم گریه ک نره بچم داشت میبرد ب ی بدبختی گرفتم ازش بچه رو رفت میترسم باز قهر کنه نیاد دارم از استرس میمیرم پسرم ی بار بهش زنگ زد صدای آروم مثل نفس کم آوردن یا پیاده رفتن نمی‌دونم گف بابا کجایی گف بیرون و بعد قط کرد 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جهنم بزار بره 

اخه رفتنش چیزی درست نمیکنه ک فقط میره دو روز دوراش میزنه من عصبی تر داغون تر میشم وضعیت زندگیم خراب تر میشه میاد کل فامیل هم میفهمن ابرو اذم میبره بخدا همه ی جور دیگه به زن شوهری ما نگاه میکنن نمیفهمه ک اون

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
اخه رفتنش چیزی درست نمیکنه ک فقط میره دو روز دوراش میزنه من عصبی تر داغون تر میشم وضعیت زندگیم خراب ...

در تعجبم چرا کل فامیلت میفهمن شوهرت رفته قهر اونوقت من در بدترین شرایط ممکن زندکیم خونوادم نفهمیدن من با شوهرم حتی قهرم 

در تعجبم چرا کل فامیلت میفهمن شوهرت رفته قهر اونوقت من در بدترین شرایط ممکن زندکیم خونوادم نفهمیدن م ...

یا دوری، یا فامیلات فضول نیستن یااینکه خودت رفت و امد نداری تو اون روز یااینکه قهرتون طولانی نیست

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰