شش روز هی الکی به زمین زمون گیر میده منم گاهی جواب دادم گاهی سکوت تا امروز صد تومن تو کارت من داشت واسه ماشین گف بده بهش گفتم مگه الان نیاز داری گف اره دیشبم سر هیچ الکی کنترل تلویزیون کلی فحش داد من زد خابید ظهر اومد ناهار خورد منم کارا خونه کردم فقط گف کارتت پول من جابجا کن منم پیش خودم گفتم چون قهره میگه پولم بده مگه من فرار کردم تو دلم گفتما ولی ناراحت شدم باز میخاست بزه بیرون گف پولم کارت به کارت کن گفتن الان لنگ اینی کفت اره منم گفتم جالبه پول تو مال خودت مال من بیت المال حسابم کم میکنم میزنم ک اومد شرو کرد به فحش دادن کتک زدن میخاس از خونه بیرونم کنه نرفتم گف حالا ک تو نمیری من میزم منم از ترس کلی التماس گریه زاری کردم ک نره هر وقت بزه ده روز نمیاد همه فامیل میفهمن ابروم میزه از ترسم التماس کردم گریه ک نره بچم داشت میبرد ب ی بدبختی گرفتم ازش بچه رو رفت میترسم باز قهر کنه نیاد دارم از استرس میمیرم پسرم ی بار بهش زنگ زد صدای آروم مثل نفس کم آوردن یا پیاده رفتن نمیدونم گف بابا کجایی گف بیرون و بعد قط کرد
اخه رفتنش چیزی درست نمیکنه ک فقط میره دو روز دوراش میزنه من عصبی تر داغون تر میشم وضعیت زندگیم خراب تر میشه میاد کل فامیل هم میفهمن ابرو اذم میبره بخدا همه ی جور دیگه به زن شوهری ما نگاه میکنن نمیفهمه ک اون