2777
2789
عنوان

شوهرم بعد کلی بهونه آخر کشوند به دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 57 پست
فقط خدا چه صبری داره جواب همچین شوهرایی رو نمیده فقط تعجبم از خداست چون من همچین کاری کنم فرداش جزا ...

انفاقا امروز فقط همین گفتم نمیدونی چقد غرورم شکست ک بچم میزه التماسش کردم هر لحظه مردم خب طبیعی آدم گاهی با هم بحث میکنن دعوا میکنن حالا سر هر موضوعی دیگه این لجاره بازی ها رو نمیفهمم بخدا جرات ندارم حرف بزنم گیر بدم عصبی شم به جان پسرم شش روز هی گیر میده باز خوب میشه بازفردا تا دیشب ک کلی زد فحش به مرده زندم داد امروزم خوب بودیم من نشنیدم گف کارت میخام ببرم فلان چیز بخرم ک قشرق ب پا کرد 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در تعجبم چرا کل فامیلت میفهمن شوهرت رفته قهر اونوقت من در بدترین شرایط ممکن زندکیم خونوادم نفهمیدن م ...

چون خودش به محض دعوا زنگ میزنه به دادشم بعد میزه قهر پیش داداش خودش اونم میفهمه ک شب میمونه اونجا خودش زنش اونور پر میکنن داداشم به مامانم میگه مامانم از ناراحتی پیش همه میگه بعدم من تنها باشم خونم ویلایی میترسم مجبورم داداشم زنش بیان پیشم میفهمن دیگه 

یا دوری، یا فامیلات فضول نیستن یااینکه خودت رفت و امد نداری تو اون روز یااینکه قهرتون طولانی نیست

دور نیستم همه تو شهر خودم هستیم رفت و آمد با فامیل کم بعد کلا ما خونوادگی کلا هیچوقت حرف خونوادگی و پیش هیچ عهدی بیان نمیکنیم مادر اسی میره واسه همه میگه

چون اونلحظه ازترس نمیدونی داری چکارمیکنی میگی بدترنشه اوضاع

دقیقا میترسم میخاس ب داداشم زنگ بزنه اون خودش هزار تا مشکل داره بعدم مامانم رو تخت تو خونه مریض میگه برو برم اونجا اونم سکته بدم تا آخر عمر چکار کنم  گیر افتادم بدبخت شدم 

دور نیستم همه تو شهر خودم هستیم رفت و آمد با فامیل کم بعد کلا ما خونوادگی کلا هیچوقت حرف خونوادگی و ...

حالا اومد چکار کنم محلش بدم نه 

کتک خوردی التماس کردی هر کسی دیگه ای بود هار میشد 

مشکل من ترسم هس همش فک می‌کنم داره خیانت میکنخ ک دنبال بهونه میکرده واس دعوا  همش میترسم بره نیاد با کسی پدرم ترس سوزانده اخه خودش هم همش تهدیدم میکنخ ک بلایی سرت میارم ک روزی هزاربار بمیری  شاید دزک نکنی 

مشکل من ترسم هس همش فک می‌کنم داره خیانت میکنخ ک دنبال بهونه میکرده واس دعوا  همش میترسم بره نی ...

زرت و پرتهاش الکیه هیچ غلطی نمیکنه ولی تو هم کتک میخوری هم فحش هم التماس میکنی بدجوری ارزش خودتو میاری پایین خیلی خیلی بد 

فکر کنم میره خونه خواهرش  نه همیشه نمیره قهره

شوهر من سالی ی بار قهر میکنه میذاره میره بعدش هم میگه خونه داداشم بودم شما باور میکنی خونه خواهرش میره وقتی قهره 

شوهر من سالی ی بار قهر میکنه میذاره میره بعدش هم میگه خونه داداشم بودم شما باور میکنی خونه خواهرش می ...

آره مطمعنم میره اونجا،والا شوهر من خودش مقصره بعد فقط میخواد با التماس و عذرخواهی حلش کنه منم قبول نکردم،میدونه از تنهایی میترسم ول کرده رفته

آره مطمعنم میره اونجا،والا شوهر من خودش مقصره بعد فقط میخواد با التماس و عذرخواهی حلش کنه منم قبول ن ...

خب اینجوری خانوادش میفهمن آدم خراب میشه جلو دیگران شوهر منم خوش مقصره چن روز بهونه میگیزه آخرش میشه دعوا من بدبخت از ترسم باید التماس کنم