2777
2789
عنوان

دیوانه شدم 😭 غلط کردم بچه آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 52 پست

بنظرم ببرین پیش روانشناس کودک 

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مادری واقعا؟

خسته ست عصبیه نمک رو زخمش نپاش یه ساعت دیگه آروم بشه خودش پشیمون میشه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

الهی بگردمش😂😂😂وقتی گفتی کیسه ابم پاره شد از بس بالا پایین پرید😂😍خداحفظش کنه 

عزیزم خداروهزار بار شکر کن بچت سالمه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

درست میگی بچه خیلی سخته داره ولی گناه داره شربت خواب نده اون بچست متوجه نیست از الان تصمیم بگیری بزنیش

ببرش دکتر دیگه شاید جاییش درد میکنه

تو عصبانی باشه به اونم منتقل میشه بی قراری میکنه

هنوز ۳سالش نیست واینجوری میگی؟

اون بچه گریه میکنه چون حس بد رو کاملا از شما دریافت میکنه 

گریه میکنه چون دلش توجه شمارو میخواد

گریه میکنه چون دلش بازی میخواد

با کتک نه تنها درست نمیشه بلکه فقط بدتر میشه 

از فردا صبح که بیدار شدی با لبخند وحس خوب برو سراغش اگرگریه هم کرد حواسشو پرت کن و ۵دقیقه فقط باهاش بازی کن

بیا نتیجه رو بگو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏