والا تو سریالاشون بنظر میاد خیلی بهم بی احترامی میکنن و غیر منطقی بنظر میان مثلاسریال پزشکان ناسلامت ...
اره خیلی ظاهر بینن دقیقا
یکی از یوتیوبرا که کره زندگی میکنه مریم لند مسگفت اینو تو فیلما و سریالاشونم هست کسی که ظاهر خوبی نداره خیلی حتی تو خیابونم مسخره میشه اگه سریال زیبایی حقیقی رو دیده باشی اصلا داشت روی همین مانور میداد که اوکی کسایی که بنظرتون زشتن زیبایی درون دارن یا اونام حق زندگی دارن البته بنظر من همه زیبان و کسی زشت نیست این افکار زشت ادماست
اره خیلی ظاهر بینن دقیقا یکی از یوتیوبرا که کره زندگی میکنه مریم لند مسگفت اینو تو فیلما و سر ...
حالا بعضیا میگن خوب این تو فیلمه ولی روابط آدما تو سریالابراساس عرف همون جامعه اس بنظر میاد که انگاراصلا واسه هم ارزش قائل نیستن تو نتم قبلا در مورد آداب ورسومشون سرچ کردم خیلی رو مخ وغیر قابل تحمل بودن
خوب و بد که هست همه جا ولی فکر میکنم اونجا خیلی کمتر باشه ایران که خیلی داغونه من جرئت نمیکنم قرا ...
همچین فکری نکن واقعا کسی نمیاد تو فیلماش بگه من بدم جز کشور ایران هر سریالی که داره درباره بدبختی مردمه اون وقت کره همه اش درباره تلاش و انگیزه میگه درسته به نظام بد کشورشونم تیکه میندازه گاهی مثل خودکشی در اثر موارد مختلف اما ن به اندازه ایران بعدشم گفتم اونجام منحرف هست رشوه و حق دیگرانو خوردن چقدر قلدری تو مدارس هست در حدی که طرف خود کشی کنه یه مستند بود از کره ایا میپرسید که ایا کشورتون دوست دارید میگفتن نه همه و میگفتن قصدمون مهاجرته و اینکه ببین یا ۴ تا بازیگر و ایدل دلت ضعف نره جلو دوربین همه خوبن همه مهربونن مهم پشت صحنه و ذات طرفه که تو نمیتونی ببینی سیاست مداراشون خییییلی پارتی بازی میکنن اگه یوتیوبرای کره ای رو دیده باشی میگن قیمتا مثل ایرانه پس اونقدرم وضعیت اقتصادی جالبی ندارن و اگه رو نقشه دیده باشی کره خیییلی کوجیکه اندازه اصفهان ماست بعدشم میگفت کره مثل روستاست جز شهر سئول بقیه اش مثل شهرستانه همه اینارو یوتیوبرایی میگن که کره زندگی میکنن مثل هدی نیکو و مریم
حالا بعضیا میگن خوب این تو فیلمه ولی روابط آدما تو سریالابراساس عرف همون جامعه اس بنظر میاد که ...
همین اره اصلا ادمای خون گرمی نیستن و دقیقا اصلا واسشون مهم نیستن بقیه و اینه روابط دوستانه شونم ظاهریه و یوتیوبری که کره زندگی میکنه ایرانیه ها ولی کره است میگفت کره ایا مشروب میخورنن که تو اون حالت صمیمی رفتار کنن چون در حالت عادی همه خشک و جدین و خیییلی فخر فروشی میکنن مشکل اینجاست کسایی که کره رو دوست دارن نمیرن ۴ تا ویدیو از کسایی که کره زندگی کنن ببین بر اساس موزیک ویدیو و سریال میسنجن :/
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند