2777
2789

من چند تا بلاگر رو فالو داشتم که تو کره بودن والا ایران خودمون بهتره فکر می کنی اونا جذابن تازه میگفت تو دانشگاه وقتی فهمیدن که ایرانیه همه ازش دور شدن 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند تا بلاگر رو فالو داشتم که تو کره بودن والا ایران خودمون بهتره فکر می کنی اونا جذابن تازه میگف ...

همشونم اینطوری نیستن

ولی خب اکثرشون نژاد پرستن

کلا خیلی خوبن به نظرم😶😆

همشونم اینطوری نیستن ولی خب اکثرشون نژاد پرستن کلا خیلی خوبن به نظرم😶😆

باید این جور پیج ها رو دنبال کنی تو یوتیوب هم چنل دارن ولی با توجه به اون چیز هایی که میگفتن اصلا جذاب به نظر نمیرسه کشورشون 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
باید این جور پیج ها رو دنبال کنی تو یوتیوب هم چنل دارن ولی با توجه به اون چیز هایی که میگفتن اصلا جذ ...

کشورشون تقریبا مثل ایرانه از نظر فرهنگی

یعنی خیلی بسته ان

ولی خب چند تا ویدیو دیدم خیلی جنتلمن بودن🥺

کشورشون تقریبا مثل ایرانه از نظر فرهنگی یعنی خیلی بسته ان ولی خب چند تا ویدیو دیدم خیلی جنتلمن بود ...

دختره میگفت فکر نکنید زندگی اینجا هم مثل اون فیلم های کره ایه بعد ظاهر پسر ها هم به قشنگی اونایی که فیلم ها هست نیست خانم ها بیشتر رئیس خونه هستند و یه شخصیت غر غرویی دارن خیلی هم ظاهر بینن هر جای شهر و نشون میداد تبلیغات عمل زیبایی بود میگفت خیلی هم کار میکنن. 

بعید نیسا یه دوست داشتم دبیرستانی که بودیم همش در حال دیدن فیلم کره ای بود سال آخر دانشگاه با یه کره ...

کدوم دانشگاه بودیم منک تو دانشگام فقط عراقیه😂😂

شیطون شیطونا ک میگن منم😛 حواستون باشه فریب وسوسه های شیطانی منو تا تاپیک ها نخورین 😁😎
کدوم دانشگاه بودیم منک تو دانشگام فقط عراقیه😂😂

شیراز

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چرا من شوره کَره ای خوندم؟؟؟

منم گفتم غذایی چیزیه🥲🤣

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.