2777
2789

چند وقته یا چند تا پسر کره ای اشنا شدم ببین منحرفن منحرف اونم خییلیی 

ادم خوب و بد همه جا هست عزیزم نمیشه بگی مطلق یه جا بده یکی از بازیگرای کره ایم که تو فیلمش نقش پسریو داشت که به دختری که خیانت شده بود کمک میکرد خودش به دوست دخورش خیانت کرده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که فک کردم شوور یه جور خوراکیه و کشور کره رو کره صبحانه فهمیدم/////خیلی تباهم خیلی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

والا تو سریالاشون بنظر میاد خیلی بهم بی احترامی میکنن و غیر منطقی بنظر میان مثلاسریال پزشکان ناسلامتی پزشک جامعه بودن حتی همدیگرو کتک میزدن!روابط اجتماعیشونم انگار براساس عرفه!مرداشونم مثل زنا آرایش میکنن از زناشونم انتظار دارن همیشه مث عروس به خودش رسیده باشه خیلی ظاهربینن 

بخت و اقبالش رو بنازم🥹

هیچی تو دنیا محال نیس الان اونجا معلم زبان انگلیسی کودکان شده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

لی مین هو رو برای من بپیچید بعدا می‌برمش. بکهیون و کیونگ‌سو هم قبوله

لی مین هو که الان ۴۰ ساله دم به تله نداده

دی او رو من خیلی دوست دارم صداشو

این دوتا هم فکر نکنم زن بگیر باشن🥺

چند وقته یا چند تا پسر کره ای اشنا شدم ببین منحرفن منحرف اونم خییلیی  ادم خوب و بد همه جا هست ...

در دنیای واقعیم خیانت کرده بودا 

یا دختره بازیگره نقش اصلی سریال مشکلی نیست خوب نباشی همزمان با ۳ پسر بود و داشت دیوونشون میکرد خانواده شون میگفتن منتظرن دختره یه چیزی یگه سریع برن پیشش دختره با اینکه بهم زده بود باهاشون اما باز تحت سلطه شون داشت روانیه دختره اون ۳ تا پسرم هر سه تا شون بازیگرن یکی اش اقای ملکه پادشاه بود یکی پارتنرش تو همون مشکلی نیست خوب نباشی اون یکیم که ایدل بود اگه اشتباه نکنم

چند وقته یا چند تا پسر کره ای اشنا شدم ببین منحرفن منحرف اونم خییلیی  ادم خوب و بد همه جا هست ...

خوب و بد که هست همه جا

ولی فکر میکنم اونجا خیلی کمتر باشه

ایران که خیلی داغونه

من جرئت نمیکنم قرار بذارم با کسی