2777
2789
عنوان

دخترم مثل کلاغا چیز جمع میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 72 پست

پسر منم همینه

کلید سوییچ ماشین

نخ دندون

مسواکامون

کیف پول من

اموال شخصی خودش میدونه

بارها دربه در سوییچ موندم چون هربارم جاشو تغییر میده😂😂

نخ دندونم بهمون شب به شب در حد نیاز میره میکنه از اتاقش میاره میده😃😃

پنج سالشه

مامان دوتا گل پسر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه خوبی داره دیگه میدونیم چیزی گم شد تقصیر کیه دعواشم نمیکنم که بیاره پس بده میپرسم دخترم تو خبر ...

الهی عزیزم چه بامزه😍😍😂😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

مرسی از راهنماییت این کلی جعبه داره هزارتا رو باید بگردیم تا پیدا بشن چیزامون

یه جعبه بگیر خودتو خلاص کن😂😂😂😂😂

لاقل بساط رو از یه جا پیدا کنی😂😂😂

این خوبه

خواهر منو باید میدیدی

عشقققق سوئیچ داشت

یعنی مهمون میومد باید حواست جمع میشد سوئیچ رو نقاپه😂

میبرد قایمش میکرد جایی ک عقل جن نمیرسه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پسر منم همینه کلید سوییچ ماشیننخ دندونمسواکامونکیف پول مناموال شخصی خودش میدونهبارها دربه در سوییچ م ...

پس انگار این سن اوجشه البته دختر من یکی دوسالی هست شروع شده این عادتش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وای خدا من سه تا اینجوریشو دارم جعبه خالی شیرینی وکفش ودارو اصلا خون به پا میکنن سرش🤣🤣🤣الان بهتر شدن برا کاردستی درست کردن یا بازی کردن جمع میکنن بااینکه اسباب بازی هاشون همه خاک میخوره

از کجا یاد گرفته ؟

از جایی یاد نگرفته خودم ن که اینکارو نمیکنیم به قول دوستان غریضیه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشعور کسیه که وقتی سواد چیزیو نداره دهن باز میکنه

اتفاقا چون تجربه اش رو داشتم گفتم،فکر نکنم شما اصلا بچه بزرگ کرده باشی،بیشعور کسیه که بدون شناخت پاچه آدمی رو که نمیشناسه میگیره و شروع به فحاشی میکنه،مادرت که تربیتت نکرده شاید نی نی یار تعلیقت کنه یه ذره تربیت بشی ،هر چند بعید میدونم

وقتی میرم اتاقشو هم تمیز کنم ناراحت میشه که چرا وسایلشو دور انداختم گریه میکنه مجبورم بهشون دست نزنم ...

وای خدا این بچهای منن😂😂😂😂تو خونه مادرم نی استفاده شده روهم میبینن میگن مادر برداریم مامانم میگه اره با چه ذوقی میارنش خونه سنگ ریزه شیشه شکسته قوطی خالی دارو