2777
2789
برعکس ما ایرانیا که خیلی خون گرم هستیم اونا گوشت تلخن

خیلی 

هر کسی به ایران سفر میکنه اول از رفتار مردم ایران خوشش میاد مشکل ما اینه ک خود تحقیریم پیشرفتامونو نمیبینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا همه این فکرا رو کردن😂

جدی😂😂😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
چه ربطی داره همه جا مودب و بی تربیت هست بعدشم مردم کره اینقدر به چند ایدل هیت دادن که ایدله خودکشی ک ...

اون هیت رو ندیدی چقدر ایرانیا میدن

زیر پست ایدل خارجی ای که مرده بود اینقدر هیت داده بودن

کلا از ایرانیا قطع امیدم

پس باید از فانتزی شوور کره ای برم روی امریکایی؟😂

🤦‍♀️😂

حالا من میخواستم بگم کلم پروبیوتیک هم خوشمزه است درست کن اومدم پست اولتو خوندم و..😂😂😂😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان ایرانیاش مارو گردن نمیگرن چ برسه کره ای😐💔😂

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اون هیت رو ندیدی چقدر ایرانیا میدن زیر پست ایدل خارجی ای که مرده بود اینقدر هیت داده بودن کلا از ا ...

بابا ایدله مگه فارسی بلده بعدشم ایدل ها نظرات فن های اینترنشنال اونقدر واسشون مهم نیستا و بعدشم زبونشون رو بلد نیستن حتی بی تی اسی که شاخ همه گروه هاست فقط نامجون  شون انگلیسی بلده اینا تو خود کره خییلی هیت میگیرن بعدشم کره ایا توقع دارن تو همه چی عالی باشن کسایی کع خودکشی میکنن تو کره اونقدرم فقیر نبودن همه دلشون میخواد استایل عالی داشته باشن بعدشم خود کره ایا سبک زندگی غربیو دوست دارن اینو همون پسر کره ایه داخل عصر جدید خوند تو برنامه سند باد شبکه ۲ میگفت   و اینکه پشت کیپاپ جدا از این چرت و پرت های ریورس که من قبول ندارمش همه چیز برنامه ریزی شده است که مبادا حرفس بزنن ناشایست قطعا وقتی یه ادم کسی بالا سرش باش تک تک حرفا و حرکاتشو زیر نظر بگیره محبوره مودب باشه و کانسپتشو حفظ کنه فکر کنم به اینا میگن استف نه؟

نمیدونم والا رو یه نفر کراش بزن که ادم درستی باشه😂☻️