2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 12582 بازدید | 540 پست
یه کاربر بی ادب گفتحالا من ظاهرم شبیه ۲۰ ساله هاست ۳۲ سالمه ولی اکثرا فک میکنن مجردم

بابا شما هنوز خیلی جوونی من از سی و هفت ببعد حس کردم مدل صورتم داره مسن تر میشه خیلی آروم آروم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساس نیستم عزیزم واقعیته ممنون از دلگرمیت شما هم خوشبخت و سلامت باشی

به خدا حرفام برا دلگرم کردنت نبود به خدا نمیخوامم تعارف و تعریف کنم واقعا اصلا اولا شما سنی نداری و جوانی دوما اصلا ب گفتن من نیس شما چهرتون و تبپتون جوان پسنده ببین من دکتر زنان که میرم میبینم کسایی که با سنای بالاتر از شما میان و تصمبم به بارداری دارن حتی شما سن فیزیولوژیکتون هم جوانه انشالله زند باشی

اون کلمه منظور به پیری و سن بالا نیست اصلا

کلا جوشو دوس نداشتم حالا ردم شدم😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بابا شما هنوز خیلی جوونی من از سی و هفت ببعد حس کردم مدل صورتم داره مسن تر میشه خیلی آروم آروم

من اصلا از پیری ناراحت نمیشم بالاخره یه روند طبیعیه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

به خدا حرفام برا دلگرم کردنت نبود به خدا نمیخوامم تعارف و تعریف کنم واقعا اصلا اولا شما سنی ن ...

خوب چه فایده سنم بالا دیده میشه 😁

والا نمیدونم ولی اکثر همسنای خودمو دیگه جوون نمیبینم منظورم نه اینکه پیر و چروکیده شدن منظورم اون لطافت و زیبایی دهه بیست و سی رو ندارن دیگه و سنشونو اکثرا قریب به نود درصد نشون میدن

مثلا پریناز ایزدیار روشنک اسلامی 41 سالشه اون خیلی جوون مونده اما بعضیا نه مثل ترانه زنونه میشن یجوری میشن که اصلا نشون میدن پا به سن گذاشتن

یعنی به شما نمیگن

خیلیا کلا کلمه روتینشون هست مثلا میخواند ناپاک نشند یا چی...

نمیدونم مثل بعضیا هستن کلا نمیتونند با خانم صحبت کنند و در و دیوار نگاه میکنند 😄

من ۱۰ سالم بود یه مغازه ای بود هر وقت میرفتم بستنی بخرم بهم میگفت حاج خانم!!! بخوای اینجوری حساب کنیم پس الان فسیل شدیم!!!

خیلیا کلا کلمه روتینشون هست مثلا میخواند ناپاک نشند یا چی... نمیدونم مثل بعضیا هستن کلا نمیتونند با ...

والا اکثرا گفتن نه به ما نمیگن به ما دختر خانم و بچه میگن پسرا شماره میدن بهمون و اینحرفا حتما من مشکل دارم