سلام دوستان
من چندین ماه هست ک با یکی از دوستام کات کردم از دوران ابتدایی باهم تو یه مدرسه بودیم تا دبیرستان به جز چند پایه ک مدرسه امون فرق داشت
اول فقط دوست بودیم اما کمکم رفاقت بینمون شکل گرفت و از دوسال پیش بیشتر شد کلا چت میکردیم تماس تلفنی تصویری و اینا دردودل میکردیم و این جور کارا تا اینکه دوستم یه سری اخلاقای خاص داشت تو مدرسه پیش بقیه بچه ها زیاد تحویلت نمیگرفت اما بعد مدرسه زنگ میزد تو سرویس حرف میزدیم تو پیام میداد منم میگفتم خوب چرا این مدلی پس الآنم مثلا مدرسه بودیم میگفت من مدم اینجوری دیگ خلاصه سرتون رو درد نیارم من دیگ بعد از کلی اتفاق و دیدن یه سری رفتارا و حرفا تصمیم گرفتم باهاش حرف بزنم بگم ک من اذیت میشم یکم بیشتر به علایق هم توجه کنیم اما اون حرف خودشو میزد و اصلا انگار فاز صحبتش با من فرق میکرد همیشه هم میگفت من همیشه کوتاه میام و فلان در حالی ک برعکس میگه ولی زیر باز نمیره دیگ ما سر همین جور چیزا بحث کردیم یهو جدی شد و به جا های باریک کشید تموم چیزایی ک ازم میدونست کوبید تو سرم منتشو گذاشت کلی فحش داد هم به خودم هم آدمای اطرافم منم اول حرمت نگه داشتم ولی بعدش منم گفتم بهش به چند تا چیز خلاصه ک بعد از گذشت چندین ماه من راحتم کاملا کنار اومدم و اصلا بدون اون کاستی ندارم اما اون عذاب وجدان داره و میخواد یه فرصت دوباره بهش بدم کلی بهم پیام داد معذرت خواهی قلبی به قولش خودش کرد و ازم خواست تصمیم بگیرم حالا من نمیدونم واقعا ذهنم کار نمیکنه شما بودید چیکار میکردید لطفاً راهنمایی کنید