2777
2789
عنوان

شروع دوباره یا فراموش کردن

168 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من چندین ماه هست ک با یکی از دوستام کات کردم از دوران ابتدایی باهم تو یه مدرسه بودیم تا دبیرستان به جز چند پایه ک مدرسه امون فرق داشت

اول فقط دوست بودیم اما کم‌کم رفاقت بینمون شکل گرفت و از دوسال پیش بیشتر شد کلا چت میکردیم تماس تلفنی تصویری و اینا دردودل میکردیم و این جور کارا تا اینکه دوستم یه سری اخلاقای خاص داشت تو مدرسه پیش بقیه بچه ها زیاد تحویلت نمی‌گرفت اما بعد مدرسه زنگ میزد تو سرویس حرف می‌زدیم تو پیام میداد منم میگفتم خوب چرا این مدلی پس الآنم مثلا مدرسه بودیم می‌گفت من مدم اینجوری دیگ خلاصه سرتون رو درد نیارم من دیگ بعد از کلی اتفاق و دیدن یه سری رفتارا و حرفا تصمیم گرفتم باهاش حرف بزنم بگم ک من اذیت میشم یکم بیشتر به علایق هم توجه کنیم اما اون حرف خودشو میزد و اصلا انگار فاز صحبتش با من فرق میکرد همیشه هم میگفت من همیشه کوتاه میام و فلان در حالی ک برعکس میگه ولی زیر باز نمیره دیگ ما سر همین جور چیزا بحث کردیم یهو جدی شد و به جا های باریک کشید تموم چیزایی ک ازم میدونست کوبید تو سرم منتشو گذاشت کلی فحش داد هم به خودم هم آدمای اطرافم منم اول حرمت نگه داشتم ولی بعدش منم گفتم بهش به چند تا چیز خلاصه ک بعد از گذشت چندین ماه من راحتم کاملا کنار اومدم و اصلا بدون اون کاستی ندارم اما اون عذاب وجدان داره و میخواد یه فرصت دوباره بهش بدم کلی بهم پیام داد معذرت خواهی قلبی به قولش خودش کرد و ازم خواست تصمیم بگیرم حالا من نمی‌دونم واقعا ذهنم کار نمیکنه  شما بودید چیکار میکردید لطفاً راهنمایی کنید

منم همین شرایط داشتم واقعا پشیمونم که بهش دوباره فرصت دادم ، حتی باهام خداحافظی هم نکرد دوباره رهام کرد 😔💔 با اینکه هردو بار اون مقصر بود .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که تو عصبانیتش یه بار خوردت کرده دوباره هم این کارو میکنه آدمهای سمی رو از زندگیتون پاک کنید

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
فراموشش کن اون به تو حسادت میکنه برای همین تو مدرسه تحویلت نمیگیره وخارج مدرسه هم میخواد منحرفت کنه ...

آره میخونم ولی اون خودش بیشتر از من موفق تره فک نکنم آدم حسودی باشه باز نمی‌دونم تا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم ولی همیشه سعی داشت کمک کنه و راهنمایی میکرد و خودش می‌گفت چشمت و باز کن یه سری از آدمای اطرافت به دردت نمیخورن از اینجور چیزا 

منم همین شرایط داشتم واقعا پشیمونم که بهش دوباره فرصت دادم ، حتی باهام خداحافظی هم نکرد دوباره رهام ...

عزیز دلمممم ناراحت نباش من خیلی رفیق و دوست داشتم اونقدر صمیمی بودیم ک ما رو بدون هم میدن شک میکردن میگفتن لابد اتفاقی افتاده ولی الان هیچ کدوم نیستن ولی چی بشه از دور یه سلامی چیزی 

عزیز دلمممم ناراحت نباش من خیلی رفیق و دوست داشتم اونقدر صمیمی بودیم ک ما رو بدون هم میدن شک میکردن ...

چون اولین رفیقم بود واقعا سخت گذشت . 

البته الان دیگه تنهایی رو بیشتر دوست دارم تا حالا روزی که ینفر مثل خودم پیدا کنم .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
عزیز دلمممم ناراحت نباش من خیلی رفیق و دوست داشتم اونقدر صمیمی بودیم ک ما رو بدون هم میدن شک میکردن ...

حالا ما چهار تا دوست بودیم بعد من و یکی از همین چهار تا سر نظر دادن به لباس باهم بحث کردیم یه چیز بیخود اون یکی دوستم از اون دوستم دفاع کرد و من درحالی ک مقصر نبودم شدم آدم بده بعد ما بدون هم جایی نمی‌رفتیم اینا فرداش پاشیدن باهم رفتن بیرون به منم اصلا نگفتم اون یکی دوستم زنگ زد بهم گفت اینا اینجان تو چرا نیستی منم تعجب کردم و اینا بعد دیگ گذاشتمشون کنار تا یک سال و خورده ای همون دو سال جور ک از از کنارم رد میشدن من اصلا نمیدیدمشون یکیشون خیلی پا درمیونی کرد ک درست کنه  اون یکی هم به قول خودش خیلی اذیت می‌شده و اینا نمی‌دونم  در بعضی موارد کی راست می‌گفت کی دروغ ولی خیلی برام سخت بود هر سری خلاصه بعد از دوسال سر یه سری اتفاقا چون هم همسایه بودیم هم همکلاسی و اینا بهشون فرصت دادم و دوباره اوکی شدیم الآنم باهمیم خیلی جا هم دوباره به مشکل خوردیم ولی من دیگ عادی شده برام کنار میام و می‌گذرم یا بزرگش نمیکنم با باهاشون صحبت میکنم ک حل کنیم بار ها خواستم دوباره رها کنم هشدار هم دادم اما خوب هنوز دارم ادامه میدم

چون اولین رفیقم بود واقعا سخت گذشت .  البته الان دیگه تنهایی رو بیشتر دوست دارم تا حالا روزی ک ...

آره واقعا 

این همیشه حرف منه میگم اگه تو دنیا یکی مثل خودم داشتم ک باهام رفیق بود هیچی کم نداشتم اما حیف