2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر به پرو پام می پیچه تا اشتی کنه.
همیشه من شروع کننده بحثم و بیشتر اوقات خودم مقصرم. ولی کلا قهر ما فقط 5 دقیقه طول می کشه.ولی سعی کن هیچ موقع بحث ها و مسائل رو جدی نگیر.عمیق میشن و بینتون اختلاف زیاد میشه.خیلی اوقات ما وسط بحث می خندیم و همدیگه رو می بوسیم.
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
شوشوی من هم سکوت میکنه و همیشه ورد زبونش اینه تو الان داغی نمیفهمی چی داری میگی بیا بریم بیرون یه بچرخیم باد به اون کله پوکت بخوره هههههههههههههههههههههههه
اصلا هم بعد از دعواهامون با هم قهر نمیکنیم خنده داره مگه نه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
گیس و گیس کشی .....ههههههههه....
ولی خوب قدیما خیلی من کش می دادم و شوهرم بیشتر مراعات می کرد اما حالا الحمدا000 خیلی کمتردعوا مون میشه . بیشتر میشه گفت اختلاف نظر . البته دو تایی مون خیلی عوض شدیم و بعد از تولد پسرمون خیلی صبورتر شدیم.
خدایا ! بخاطر تمام بزرگی و بخششت شکر ......
همیشه هم وای میسته من کتکش بزنم هههههههههههههههههههههههه
میگه بزن بچه جونم همیشه بازوشو میاره جلو میگه محکم بزن حرصت خالی بشه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
سودا جونم تو هم سکوت کن ببین پس اینجا باید بدونی شوهرت دنبال دعوا واختلاف نیست
جنس شوهرت اینه.نباید مقابل به مثل کنی.تو برو طرفش. اروم برو تو بغلش خودتو واسش لوس کن.باش شوخی کن.ولی همونجور که مامان خانمی گفت مشخصه شوهرت اهل بحث و مشاجره نیست
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین