2777
2789
نه دیگه گفتم

من تا جواب خانم تهرانی صبر می کنم

اگه برنگشت دیگه کلا میرم تو خط ترک اعتیاد نی نی سایتیم

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام دوستان عزیز تاپیک وحشی اخطار گرفته ما تعطیلش نکردیم یه کم صبور باشید خانوم تهرانی گفتن شنبه بررسیش میکنن رفع اخطار بشه و برمیگردونن تاپیک رو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

با سلام دوستان عزیز تاپیک وحشی اخطار گرفته ما تعطیلش نکردیم یه کم صبور باشید خانوم تهرانی گفتن شنبه بررسیش میکنن رفع اخطار بشه و برمیگردونن تاپیک رو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

جرا تعطیل شد؟؟
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
مرسی نی نی یار جان.
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
آخه همش مجاز بود یعنی ممکنه کسی الکی گزارش زده باشه؟ رزالین خانم تو نی نی سایت دشمن داری؟
وقتی می گویم برایم دعا کن یعنی کم اورده ام!!! یعنی دیگر.......! کاری از دست خودم برای خودم بر نمی اید...!!! حرفی نمیماند فقط التماس دعا.....