2777
2789
اخه اخطار برا جی ؟خیلی تابیک خوبی بود واقعا سر از کاره بعضی از کاربرا در نمییارم اینا کاربر نمان
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک من نه جوک سیاسی داشت نه سکسی نه قومیتی

فقط خنده دار مجاز بود . احتمالا همون خنده دار بودنش مشکل داشته
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
بعضی وقتا بچه ها رعایت نمیکردن اما رزالین همیشه مراقب بود و حذف میکرد. منم متاسفانه همیشه دیر میرسیدم و +۱۸ ها حذف شده بود
شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم
حوا احتمالش زیاده
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
نه نی نی یار عزیز

اصلا جوک سیاسی نبود
اگه بچه ها هم میذاشتن من همین که میومدم سریع پاکش می کردم
نی نی یار جان دیشب که تاپیک برگشت من ده صفحه آخرو خوندم جوک سیاسی ندیدم
وقتی می گویم برایم دعا کن یعنی کم اورده ام!!! یعنی دیگر.......! کاری از دست خودم برای خودم بر نمی اید...!!! حرفی نمیماند فقط التماس دعا.....
همون که من گفتم.نه گزارش بوده نه مثبت هجده و نه سیاسی.تنها احتمال باقی مونده همون شوهر رزالین خانمه
وقتی می گویم برایم دعا کن یعنی کم اورده ام!!! یعنی دیگر.......! کاری از دست خودم برای خودم بر نمی اید...!!! حرفی نمیماند فقط التماس دعا.....