hani9060 مدیر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 435 عنوان چندتا اسم پسر جدید بگین | مشاهده متن کامل بحث + 49011 بازدید | 147 پست چندتا اسم جدید ک زیادم عجیب غریب نباشه 1402/03/19 | 02:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل1387 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2766 اسامی ایرانی اصیل اینقدر زیبا و غنی هستن که حساب نداره نمیدونم دقیقا چی رو میخواید مسخره کنید🙄 نه ... مگه من گفتم اصیل نیستن خواهر من من از بیشتریا خوشم میاد اما بعضی ها مث دیاکو آریو برزن اهورا مزدا و اینا ک نلفظشون ی جوریع خوشم نمیاد درضمن من در کلماتم چیزی ک توهین یا مسخره باشه ندیدم
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2792 واقعا داره...فکر کن بچه ده سال بعد وارد مدرسه بشه...همکلاسیاش اهورا و ماکان و چمیدونم از اینا اسم او ... ن تیمور ک ن ولی اسمای ایرانی قدیمیشونم قشنگه اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
ملکه_ماه2 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 714 من اگه دختردار بشم صددرصد اسمشو آیناز میزارم یه اسم ترکی و فارسیه از اونجایی که خودمم ترکم ازش خوشم میاداسم پسرمم حتما آرسام یا آرسان میزارمعاشق این سه تا اسمم♡ "چُنان صاعقهای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج میبرد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
mina77_7 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 4403 اسمای اصیل با معنی خوب و خاصن من از اسمای تکراری متنفرم انگار برای انتخاب اسم بچه هیچ فکری نشده امضات ❤️
abc13 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 2806 خیلیم بااصالت اخه اسم مگ سنگین وسبک داره؟! هرکسی سلیقه ی داره سلیقه ی من نیست 🙃ایشون نظر خواستند منم نظرم رو گفتمخوبه به نظر هم احترام بزاریم 🙂
جودی_ابوت۰۰ عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 1113 مگه من گفتم اصیل نیستن خواهر من من از بیشتریا خوشم میاد اما بعضی ها مث دیاکو آریو برزن اهورا ... دیگه اریو برزن کسی نمیزاره:///نه با برزنش :))
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2792 نه بابا کلا پرسیدم دولتی نیستم همین😂 اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
غزل1387 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2766 اسمای اصیل با معنی خوب و خاصن من از اسمای تکراری متنفرم انگار برای انتخاب اسم بچه هیچ فکری نشده مهم معنی اسمه خب اسمای دیگ هم معنای خوبی دارن نمدونم چرا بعضی کاربرا تعصب شدید روی اسمای ایرانی دارن البتهدمنظورم شما نیستیا
hani9060 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 435 من اگه دختردار بشم صددرصد اسمشو آیناز میزارم یه اسم ترکی و فارسیه از اونجایی که خودمم ترکم ازش خوشم ... اسمای ترکی رو خیلی دوست دارم
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2792 هرکسی سلیقه ی داره سلیقه ی من نیست 🙃 ایشون نظر خواستند منم نظرم رو گفتم خوبه به نظر هم احترام بزا ... حاجی بی انصافی نکن من کجا بی احترامی کردم؟! اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.