2777
2789

آیهان بانمکه بنظرم 🥺😂

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من گفتم اصیل نیستن خواهر من  من از بیشتریا خوشم میاد اما بعضی ها مث دیاکو آریو برزن اهورا ...

یه جوری میگین تلفظشون سخته انگار خواستیم اسم بچه رو قسطنطنیه بزاریم😂

من عاشق اسمای اهورا و دیاکو و آریو هستم خیلی قشنگن😍

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
من اگه دختردار بشم صددرصد اسمشو آیناز میزارم یه اسم ترکی و فارسیه از اونجایی که خودمم ترکم ازش خوشم ...

آیهان هم قشنگع ها ترکی ام هست👀🥲😂❤️

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

سلام  کارن ، برسام ، ارسلان ، سیاوش ، آرکان  قدیمی شدن اما نمی‌دونم دوست دارم اگه پسر بو ...

کارن و برسام جزو اسم های انتخابی من بود برای پسرم 

همسرم می‌گفت سالار دخترم می‌گفت سینا 

کارمند ثبت احوال به همسرم گفته بود خسته شدم بس که کارن و برسام و دیاکو نوشتم بعد خودش نوشته بود سینا گفته بود خیلی وقته ننوشتم 😂

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
مهم معنی اسمه خب اسمای دیگ هم معنای خوبی دارن نمدونم چرا بعضی کاربرا تعصب شدید روی اسمای ایرانی دارن ...

عرب ایرانی هم داریم

کلی گفتم

تو خیابون بگی محمد ۲۰۰ نفر بر میگردن نگات میکنن

به نظرم خیلی بده

اسم باید خاص باشه 

خدانور لجه ای🥺🩶💫
فرهنگ ، شاهان، پندار ، فرهام ، آرسین

همشون قشنگن ولی توروخدا بچه دار شدین اسمشو فرهنگ نزارین اسم عجیبیه قشنگ نیست بچه خجالت میکشه 

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
مهم معنی اسمه خب اسمای دیگ هم معنای خوبی دارن نمدونم چرا بعضی کاربرا تعصب شدید روی اسمای ایرانی دارن ...

کجاش عجیبه؟! چون خودمون ایرانی هستیم😐

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد.