2777
2789
قشنگه 😍 البته اگر مثل اقوام نباشن و اسم رو درست صدا کنن 

بعضیام اسمو مسخره میکنن:/

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
بعضیام اسمو مسخره میکنن:/

ما که اقوام لوس زیاد داریم 

به یکتا میگن دو تا

به سروش میگن سه گوش

به پارسا میگن پارسال 

به کسرا میگن جذر 

و‌

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آوا دیگه؟ مگه چجوری تلفظ میکنن؟ احتمالا عروس عمم بشه    

فامیل ما آوا رو میگن آوار 😭 کلا لوس و بیخودن

البته بیشتر اسم بچه رو مسخره میکنن با عروس کاری ندارن

به سلامتی باشه خوشبخت بشن الهی  😍

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
ما که اقوام لوس زیاد داریم  به یکتا میگن دو تا به سروش میگن سه گوش به پارسا میگن پارسال  ...

فامیلاتون سممم خالصن😂😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
فامیلاتون سممم خالصن😂😂

والا سم جلوشون کم میاره🥴 بعد پرمدعا هم هستن

رادمن،مهروالا،زاون،پایدار،سوشا،آریانیک،هیروان،دامون،خشایار، فرداد،نایان،آوش،آردا،آریوداد،ساعی،یارن،پورشان،بیدار،آداد، آریشاه،بروا،مهرساد،فرمنش،وائل،اشوزاد،نیکنام،برزما،فرشین، رادنیک،کاریا،والایار،آرتامهر،هوپاد،اَردکام،آدریان،سوریاش،آریل

فامیل ما آوا رو میگن آوار 😭 کلا لوس و بیخودن البته بیشتر اسم بچه رو مسخره میکنن با عروس کاری ندارن ...

اینقد از این آدمای بی فرهنگ بدم میاد فقط دنبال اینن که تو هرچیزی یه عیبی پیدا کنن روش بزارن زیبایی های یه اسمو نمیبینن که

دورت بگردم ممنونم، منم دوست نداشتم همش حس میکردم بزرگ‌ بشه دوستاش مسخره میکننیه مدت گیر داده بودم بر ...

سینا ک خوبه اگه دخترت پرنسا بود ک خیلی بهتر بود ب سینا هم میومد