2777
2789
عنوان

سوال مخصوص خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمین ازدواج میکردم

ولی دروغ چرا

یه خواستگار داشتم(پایین شهر زندگی میکنیم)هم محلیمون بود ردش کردیم

الان کشتی گیر معروف ایران شده🙂

باز پشیمون نیستم ازازدواج با همسرم

طالب جنت شدم،نه محض نازونعمتش🌹آرزودارم ببینم آب مینوشدحسین🥀
عشق خیلی مهمه مخصوصا دو طرفه بودنش  شاید اولش اینجوری بوده بعدا خودشو نشون می‌داده  بالا ...

میدونم منم ازطلاق متنفرم  ی ساله ازدواج کردیم خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسمداره ولی همیشه باید کوتاه بیام واین آزارم میده دلم بچه میخاد تایکم ازاین حالوهوادربیام تواقدامم امیدوارم حامله بشم 

خوش به حال اونایی که بازم همین همسرشونو انتخاب میکردن

من اگه برگردم عقب اصلا تو اون سن ازدواج نمیکردم و اصلااااا هم همسرمو انتخاب نمیکردم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

چیزی که من فهمیدم اینه 

ما تو این دنیا برای رشد کردن افریده شدیم 

خدایی که مارو خلق کرده ، برای رشد ما ، امتحانات و وسایلی قرار داده.. همون طور که خودش فرموده مال همسر بچه همه وسیله ازمایش هستن .. نگاه ما باید به همه افراد و اتفاقات زندگیمون نگاه امانت داری و امتحانی باشه ، بوسیله اونها خودمون رو رشد میدیم .. از نظر اخلاقی رفتاری صبر کنترل زبان و .. خودسازی میکنیم..

همین خدا بهترین فردی که برای رشد ما مناسب بوده رو از بین میلیاردها انسان به زندگی ما وارد کرده .. پس اینکه بگیم کاش با یکی دیگه ازدواج میکردم بهتر بود درست نیست .. در هرحال ما ازمایش میشیم و باید برای زندگی خوب تلاش کنیم 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

از کجا میدونستی با اون بهتر میشه زندگیت؟  از اخلاقای خوب و بدش که خبر نداری  باهاش زندگی ...

نه نکردم ولی اقلش این بود که خیلی پیگیرم بود به قول خودش عاشقم بود جواب ردم دادم خواهر و برادرشم که استادمون بودن واسطه کرد،میدونی همسرم مرد خیلی خوبیه ولی عاشقم نیس کابراز محبت کلامی نداره باب میلم رفتار نمیکنه پرستیژ شغلشم به اندازه اون استاده نیس،الان جوری کمبود محبت پیدا کردم که با دوتا بچه و اون حجب و حیای زبانزدم که حتی یه بارم باپسری تو مجردی دوست نشدم حتی با ۱۲جلسه آموزش دلبسته ی یه مربی مرد بی کلاس و لول پایین میشم که ده پله ازم پایینتره فقط چون بلده حرف بزنه فقط زبونش مههربونه!از خودم و شرایط مزخرفم متنفرم