2777
2789
عنوان

سوال مخصوص خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 56 پست

همسرم خ‌وبه ولی برگردم عقب یه خواستکار داشتم الان استاد دانشکاهه اون انتخاب میکردم همون موقع هم آیندش معلوم بودجو گرفام ردش کردم

کلا اگه عقب برمیگشتم ازدواج سنتی نمیکردم خودم یکی پیدا میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی آرامش داشتی شاید از دور به نظر میاد  به نظرم به جدایی فکر نکن و پای عشقت بمون

اخه شوهرم روخیلی چیزا حساسه اصلا سلطنت طلبه چیزا کوچیک ناراحتش میکنه ولی خیلیییی دوسمداره خیلی زیاد ولی حرف حرف خودشه من خیلی عاشقشم اونم هست ولی همش اشوبم اون خواستگارم دولاراست میشد برام این عاشق هست ولی غرورشم داره

حتما انتخاب میکرده شما رو .. چرا که نه .. دلشم بخواد 

امیدوارم یه روز بدون اینکه بپرسم خودش بهم بگه 🥲💚

یبار ازم پرسید برگردی منو انتخاب میکردی گفتم اره من هرجایی این سوالو کنن میگم انتخابش میکردم یکم تعجب کرد نمیدونم چرا 😂😂 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

همسرم خ‌وبه ولی برگردم عقب یه خواستکار داشتم الان استاد دانشکاهه اون انتخاب میکردم همون موقع هم آیند ...

از کجا میدونستی با اون بهتر میشه زندگیت؟ 

از اخلاقای خوب و بدش که خبر نداری 

باهاش زندگی نکردی 

اخه شوهرم روخیلی چیزا حساسه اصلا سلطنت طلبه چیزا کوچیک ناراحتش میکنه ولی خیلیییی دوسمداره خیلی زیاد ...

عشق خیلی مهمه مخصوصا دو طرفه بودنش 

شاید اولش اینجوری بوده بعدا خودشو نشون می‌داده 

بالاخره الان شوهر شماست به نظرم آدم روی زندگیش کار کنه و بهترش کنه این بهترین چیزه 

طلاق چیز خوبی نیست کلا