2777
2789
عنوان

سوال مخصوص خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نکردم ولی اقلش این بود که خیلی پیگیرم بود به قول خودش عاشقم بود جواب ردم دادم خواهر و برادرشم که ...

به نظرم این که نمیتونه ابراز کنه دلیل بر دوست نداشتن نیست. بعدم پرستیژ شغل و اینا واقعا چیز مهمی نیست به نظرم چیزای مهم تری زیاد هست 

تو این شرایط به نظرم با مشاور مشورت کن و تحت نظر باش که اوضاع بدتر از این نشه . شاید راه حلی باشه 

به نظرم این که نمیتونه ابراز کنه دلیل بر دوست نداشتن نیست. بعدم پرستیژ شغل و اینا واقعا چیز مهمی نیس ...

باورتون میشه وقتی اینجا تاپیکای خیانت رو میبینم و خانما اون خانم متاهل نفرین میکنن و فحشش میدن،من پیش خودم دلم نمیاد فحشش بدم حس میکنم شاید حق داشته !دلم میخواد ازش دفاع کنم فقط جرئتش ندارم

باورتون میشه وقتی اینجا تاپیکای خیانت رو میبینم و خانما اون خانم متاهل نفرین میکنن و فحشش میدن،من پی ...

خب ما جای کسی نیستیم قضاوتش کنیم ولی خیانت هم به نظرم توجیه نداره چه زن چه مرد چون کلا غیر اخلاقیه 

کسی نمیتونه زندگی کنه باید جدا بشه ولی خیانت هرگز