2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم دمای عید. اخر اسفند... متنفـــــــــرم ازشون 

نمیدونم چرا حس بدی میگیرم

از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم... 

اینقدر ک نظرات سطحی شده منی ک قبلا روزی چند ساعت میومدم حالا دو سه روز یکبار میام

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من دیگ تاپیک نمی‌زنم چون بازخورد منفی و کامنت منفی یا کامنت پر از حرص و غبطه و حسادت زیاد میدیدم

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

قوانین سایت مسخره شده تا چیزی میگی کارابرا میپرن بهت و زرتی تعلیق میکنن  یا به حقوق کاربر احترام نمیذارن دیگه معلمومه جمعیت سایت کم میشه 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡