2777
2789
عنوان

دوران عقد

356 بازدید | 34 پست

سلام خانما اومدم مشورت بگیرم 

لطفا نگید طلاق چون شرایط جدا شدن نیست... 

من نزدیک دوساله عقدم شرایط این که بریم سر زندگی نبوده هنوزم نیست... اما شوهرم ماهیانه ای چیزی به من نمیده، همه خرج من پدرم میده بقیه رو میبینم بدون گفتن شوهرشون ماهیانه میزنه به کارتشون من خودم غرورم میشکونم بهش میگم بده میگه باشه اما نمیده،بخام بگم خسیس هست نیست خرج رفیق هاش میکنه، مبلغ زیاد هم نخاستم که بگم زیاد بوده نداده، بیرون رفتنی چیزی میبینم دلم میخاد بهم نمیده به مامانم میگم بگیر برام هزار بار گفته من میخرم اما وظیفه اونه خستم کرده هرچیزی ازش میخام میگه باشه اما اصلااااااا گوش نمیکنه بعدم میگه فراموش کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بزرگی میگه 

طلاق بگیرید

فرار کنید مهاجرت کنید

استعفا بدهید

ضربه متقابل بزنید بجنگید نابود کنید

ولی تحمل نکنید.

تحمل دروازه جهنم است.

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer

من دوست پسرم برام خرید میکنه تا چشمم چیزیو میگیره اینم بگم(بدون هیچ گونه رابطه جنسی) 

واقعا اگه خرج رفیق میکنه خرج تو نمیکنه خیلیی جدیی باهاش برخورد کن تاکید میکنم حتی اگ لازم باشه محلشو ندی

خب الان شما هیچ چاره ای دیگ جز سوختن وساختن و پیرشدن کنار این شخص نداری کاریش نمیشه کرد

اینکه میگی خسسیس نیست درسته ولی بدون مرد زندگیم نیست به هیچ عنوان!

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
قشنگ بشین باهاش حرف بزن 

چقدر بگم میگه باشه اما بعد میگه فراموش کردم 

خرج آرایشگاه منو بابام میده بهش گفتم دارم میرم آرایشگاه کارتت لطفا بده گفت میزنم به حسابت نزد من پول خودم دادم بعدم گفت یادم رفت 

اجازه سرکار رفتن از طرف خانوادم و  شوهرم ندارم...

کاش وقتی تو یه خانواده محدود بدنیا اومدی حداقل با یه روشنفکر ازدواج میکردی عزیزم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
چقدر بگم میگه باشه اما بعد میگه فراموش کردم  خرج آرایشگاه منو بابام میده بهش گفتم دارم میرم آر ...

وقتی پول میخای انقد بگو بهش تا بده یا قهر و دعوا کن تا بفهمه کارس عواقب  داره