2777
2789
عنوان

بچم چشمش داغون شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 105 پست
من خودمم شامپو تخم مرغي ميزنم ولي نميدونم چرا انقدر دخترام حساسن

بچه ها همینن دیگه .یکی به غذا حساسیت داره یکی به شامپو 

شامپوی جانسون .نیوا هم خوبه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها همینن دیگه .یکی به غذا حساسیت داره یکی به شامپو  شامپوی جانسون .نیوا هم خوبه

اره دقيقا همينه من خودم واسه دختر اولم شايد ده تا شامپو امتحان كردم تا بالاخره ماستلا ساخت بهش 

يا مثلا دختر دومم به تخم مرغ حساسه دور دهنش دونه ي قرمز ميريزه حالا يكي كه تجربه نكرده فكر ميكنه دروغ ميگي😕

ممنون عزيزم

نميدونم والا دكتر زير دستگاه گذاشت گفت بخاطر شامپو هست چون بعد از حمام اينطوري شد و فقط يه چشمش  ...

خب پس بدون اگه به خاطر کف بود هر دو میشد.به خاطر کف احتمالا چشمش رو بد خارونده. بعد حمام همیشه براش قطره اشکی مصنوعی بریز

عزیزدلم چرا هم خودتو ناراحت میکنی هم اسی رو  طفلک چیزی نگفته که  خواهش میکنم اروم باشید& ...

بابت راهنمایی که بهش میکنیم بر میگرده میگه گستاخ چیزی نگفته ؟؟😐

یه عده هم مثل شما فقط کارشون اینِ حتی به نا حق ،حق رو بدن استارتر ها ...

خب همه داریم میگیم مشکل جای دیگه است بر میگرده میگه گستاخ شما هم بهتره کامنت هارو بخونی بعد دفاع الکی کنید

دليل نميشه اين مشكل رو همه ي آدما تجربه كرده باشن مگه همه درداشون يكسانه يا مشكلاتشون يكيه من حرف ...

چون صفحه توئه باید توهین کنی من جوابت رو ندم ..؟؟

گستاخ خودتی بی ادب ...مشخصه چجور ادمی هستی ...

ممنونم عزيزم  ميدوني حرفم به شما نيستا ولي من واقعا كسي اطرافم نبود ازش بپرسم اينجا با هزار ام ...

چقدر آه و ناله الکی داری اه حالم رو بهم زدی 🤮

اتفاقا چون تجربه خرتش قرنیه داشتم با اطمینان اومدم نوشتم برات ...این همه سوز و آه و ناله زیادی مسخره است ...

وقتی بچه ات رو بردی دکتر همونجا هم میگفتی یه شامپو معرفی کنه بهت اگه راست میگی دکتر گفته علتش شامپو ...

چه ربطی داره به اینکه میگی کسی کنارم نیست و اه ناله میکنی ..

بابت راهنمایی که بهش میکنیم بر میگرده میگه گستاخ چیزی نگفته ؟؟😐 یه عده هم مثل شما فقط کارشون اینِ ...

گستاخ رو واسه اين گفتم كه بدون هيچ توجهي نظر ميدن

شما هم بخون ببين چي شدهشمان كه معلومه فيك هستي

چقدر آه و ناله الکی داری اه حالم رو بهم زدی 🤮 اتفاقا چون تجربه خرتش قرنیه داشتم با اطمینان اومدم ن ...

كسي كنارم نيست ازش اسم شامپو خوب بپرسم

دكتر شامپو ايراني معرفي كرد

واقعا چطور ميتوني اينطوري حرف بزني ندونسته اينهمه كسيو قضاوت كني 

كسي كنارم نيست ازش اسم شامپو خوب بپرسم دكتر شامپو ايراني معرفي كرد واقعا چطور ميتوني اينطوري حرف ب ...

شما هم چطور میتونی بابت اینکه کسی راهنماییت میکنه بهش توهین کنی ؟؟خدا جای حق نشسته یکم روی اخلاقت کار کن وقتی اعصاب نداری تاپیک نزن ...

من فیک هستم ؟؟تاریخ کاربری بنده رو نگاه کن بعد بگو کی فیکه ...

انشالله اطرافت پر بشه از ادمايي شبيه به خودت حالا ببين اين حرف من دعاست يا نفرينه

لطفا ديگه براي من پيام نذار

انشالله اطرافت پر بشه از ادمايي شبيه به خودت حالا ببين اين حرف من دعاست يا نفرينه لطفا ديگه براي من ...

هممچین برای شما ...

حالا ببین این نفرین یا دعا ...

ولی بدون شک نفرین بود ...

شما هم چطور میتونی بابت اینکه کسی راهنماییت میکنه بهش توهین کنی ؟؟خدا جای حق نشسته یکم روی اخلاقت کا ...

برو پياماي منو بخون ببين من به كسي توهين كردم؟؟

بعضيا فقط ميخوان ايراد بگيرن

يا فكر ميكنن ملت انقدر بيكارن كه يخوان دروغ بگن

برو پياماي منو بخون ببين من به كسي توهين كردم؟؟ بعضيا فقط ميخوان ايراد بگيرن يا فكر ميكنن ملت انقد ...

گستاخ توهین نیست ؟؟احتمالا شما اطرافتون اینقدر بی چاک و دهنید که این حرفا براتون عادیه ...