2777
2789
عنوان

بچم چشمش داغون شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 105 پست
دخترم ۱۲سالشه هنوزبراش فیروز میخرم ،یکم توصیح میدی چی شده

فيروز و گلرنگ  بهش نميسازه عزيزم

بعد از حمام ديديم چشمش شديد قرمز شدع و اب مياد و بي قراره به دكتر هم كه گفتيم گفت بخاطر كف شامپو هست ديگه نميدونم چقدر درسته يكي از چشماش هم اينطوري شده بود فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلرنگ فيروز ايروكس چندين مدل ديگه هم امتحان كردم كه اسمش يادم نيست 

جانسون بگیر 

ولی از جای معتبر مثل دارخانه 

منو ببخش اگر زود قضاوت کردم یا باعث رنجش شما شدم 

نزار شامپو زیاد رو پوست وسر بچه بمونه زود بشورش 

دکتر گفت بخاطر شامپو بود ؟؟ خراش حتما یه شی رفته بود تو چشمش یا اینقدر چشمش رو خارونده یا ماساژ ...

دكتر دقيقا گفت بخاطر كف شامپو هست البته دكتر سال اولي بود( سال اول چشم پزشكي) شايدم تجربه ي درستي نداشته

كلاه رو ميكنه از سرش

مامانای ماکه از این داروگر خمره ایا   ی عمر زدن به کلله ی ما هیچیمون هم نشد بچه های خودمم فیروز میزنم 

ولی جانسونم ی مدت میزدم ولی الان تقلبی اومده به اونم اعتباری نیست

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

عزیزم شامپو خارجی جانسون خوبه..

ولی یه چیزی بهتون بگم..من خودم درگیر زخم قرنیه هستم

و البته سطحی هم نیست..

چشمی ک قرنیه ش زخم..وقتی میرم حموم خیییلی اذیت میشه..

قرمزی و سوزش و....

احتمال میدم کوچولوتون زخم رو داشته و با حموم رفتن بروز کرده

جانسون بگیر  ولی از جای معتبر مثل دارخانه  منو ببخش اگر زود قضاوت کردم یا باعث رنجش شما ...

ممنونم عزيزم 

ميدوني حرفم به شما نيستا ولي من واقعا كسي اطرافم نبود ازش بپرسم اينجا با هزار اميد اومدم مادرا راهنماييم كنن ولي بعضيا خيلي برخوردشون بد بود

واقعا جواب يه سوال ساده اينهمه پرخاش نيست

نميدونم بعضيا يه طوري رفتار ميكنن انگار از مادر دلسوز ترن هيشكي نميدونه من اون چند روز چه زجري كشيدم و پا به پاي بچم اشك ريختم هزار تا تهمت ميزنن ولي يه لحظه نميگن ممكن بود همين اتفاق براي خودمون پيش بياد  

باز هم ممنون ازت عزيزم طرف صحبتم با شما نبود اينو واسه كسايي نوشتم كه فقط ذهنيات ذهن خودشونو باور دارن و فكر نميكنن شايد يه درصد حرفاشون درست نباشه و ديگران چيزاي ديگه اي رو تجربه كرده باشن :)

ممنونم عزيزم  ميدوني حرفم به شما نيستا ولي من واقعا كسي اطرافم نبود ازش بپرسم اينجا با هزار ام ...

بمیرم برای حال دلت ....که واقعا جگر ادم میسوزه وقتی بچه ادم اذیته 

خواهش میکنم منو حلال کن 

بقیه هم حلال کن 

عزیزم شامپو خارجی جانسون خوبه.. ولی یه چیزی بهتون بگم..من خودم درگیر زخم قرنیه هستم و البته سطحی ه ...

واي 😔 انشالله به زودي زود سلامتي حاصل بشه عزيزم

ممنونم عزيزم

كلاه رو ميكنه از سرش 🤦🏻‍♀️