2777
2789
عنوان

بچم چشمش داغون شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه چه برندی  تا حالا نشنیدم  فیروز گلرنگ  چرا بی نام ونشان اخه

والا فروشنده گفته بود خوبه من خودمم نديده بودم تاحالا

گلرنگ و قيروز بهش نميسازه قبلا امتحان كردم 

جانسون بهش ميساخت كه احساس ميكنم فيكش اومده شكل و بوش فرق كرده ميترسم بخرم

والا فروشنده گفته بود خوبه من خودمم نديده بودم تاحالا گلرنگ و قيروز بهش نميسازه قبلا امتحان كردم&nb ...

فروشنده برای فروش جنسش  حاضره دروغ بگه حاضره جون زن وزندگی وبچه شو قسم بخوره 

شامپو فیروز عالیه،حتی برای عفونت چشم ما با فیروز میشوریم چشممون رو سریع خوب میشه،به مارکهای خارجی هم ...

اره خيلي فيك زياد شده

ايراني چند تا امتحان كردم يا به چشمش نميسازه يا بدنش گل به گل قرمز ميشه و پوستشو اذيت ميده

من فکر کنم دستی چیزی به چشمش خورده. خراش قرنیه فقط با ضربه هست. من تازه نداشتم شامپو بچه، با شامپو ص ...

نميدونم والا دكتر زير دستگاه گذاشت گفت بخاطر شامپو هست چون بعد از حمام اينطوري شد و فقط يه چشمش 

مزخرف گفته. بچه ی جاریم کامل انگشتش فرو رفت تو چشمش ، قرنیه خراش برداشت. احتمالا تو شستن چشمش رو به ...

نميدونم واقعا 

شايد دكتر تجربه ي كافي نداشته كه اينو گفته چون نصف شب بود برديمش دكتر اورژانس چشم پزشكي كه دانشجو چشم پزشكي هستن

منم همينو پرسيدم كه مگه از كف شامپو ميشه گفت اره 🫤

خراش قرنیه که از شامپو نمیشه 🤔🤔 مارکای معتبر ایرانی مثل فیروز و گلرنگ رو همه بچه ها دارن مصرف میک ...

ما خودمون هم از اين حرف دكتر تعجب كرديم 🫤

من تا شامپو ميزنم به دقيقه نميرسه ابكشي ميكنم نميدونم چطوريه اصلا اينطوري شد خيلي حواسم هست 

من ايراني خيلي امتحان كردم اصلا نميسازه يا پوستش اذيت ميشه يا چشمش

قبلا ماستلا ميخريدم كه ديگه پيدا نكردم خيلي خوب بود

وای که تو چقدر زود باوری  این همه ایرانی از شامپو بچه لیرانی استفاده کردن  هیچیشون نشده& ...

عزيزم من خودم هميشه شامپو گلرنگ استفادع ميكردم حتي تا نوجواني ولي به بچه هام نميسازه ، همه پوست و چشمشون مثل هم نيست كه ممكنه چيزي كه به خيليا ميسازع يه يه عده نسازه

عزيزم من خودم هميشه شامپو گلرنگ استفادع ميكردم حتي تا نوجواني ولي به بچه هام نميسازه ، همه پوست و چش ...

گلرنگ نه 

این همه مارک خوب ایرانی 

برو داروخانه یا فروشگاههای بزرگ حتماً میبینی